Quantcast

Ψειριστική σε ρολόι 300Κ έφαγε ο Λεκλέρκ,Trannos φημολογείται οτι βρέθηκε στο ιστορικό των ληστών

Όλα ρολόι εκτός από το ρολόι του πηγαίνουν φέτος τα πράγματα για τον Λεκλέρκ

THE NEWSROOM

21 Απριλίου 2022

Αν και όλα φαίνονται πως πάνε ρολόι για τον Σαρλ Λεκλέρκ την φετινή χρονιά, μιας και μετά το πέρας τριών αγώνων βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Formula 1, literally το δικό του ρολόι φαίνεται πως δεν πάει πουθένα. ‘Η μάλλον πάει εκεί που δεν θα έπρεπε να πάει. Και δεν βρίσκεται στον δικό του καρπό, αλλά στα χέρια ληστών.

Σύμφωνα με την ιταλική έκδοση της ιστοσελίδας που ασχολείται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, motorsport.com, ο οδηγός της Ferrari είχε βγει το βράδυ σε πόλη της Τοσκάνης, όταν ομάδα θαυμαστών του ζήτησε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί τους.  Ο Λεκλέρκ ανταποκρίθηκε στην επιθυμία των τιφόζι, αλλά το ρολόι Richard Mille RM67 «Leclerc» έκανε… φτερά από τον καρπό του.

Ένα από τα μέλη της ομάδας, που ζήτησε να φωτογραφηθεί με τον Leclerc, έφυγε γρήγορα, με τον Μονεγάσκο να μην αντιλαμβάνεται σε πρώτη φάση τι του είχε συμβεί. Το ρολόι που κλάπηκε από τον 24χρονο οδηγό εκτιμάται ότι αξίζει 300.000 ευρώ (249.000 λίρες), αλλά φέρεται να έχει αγοραστεί με ένα ποσό μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ σε δημοπρασία.

Ο τρόπος με τον οποίο έγινε η κλοπή του ρολογιού του Leclerc «δείχνει» ότι πιθανότατα πρόκειται για σχεδιασμένη κίνηση. Ο Μονεγάσκος ανέφερε το περιστατικό στην τοπική Αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών (ή του δράστη), με την εξέταση τυχόν σχετικού υλικού από κάμερες ασφαλείας της περιοχής όπου έγινε το συμβάν. Φήμες πάντως θέλουν τους ληστές να έχουν δει βίντεο οδηγιών Trannou για το πως κλέβεις χωρίς να σε πάρουν χαμπάρι.

Αλλά…αυτός είναι ο Trannos!

Best of internet