Quantcast

Mπετωμένος από νταφού παραδέχεται οτι έπαιζε στο ΝΒΑ ο Jr Smith

Και κάπως έτσι εξηγείται η γνωστή γκάφα με τους Warriors στον πρώτο τελικό

THE NEWSROOM

14 Απριλίου 2022

Όσοι είστε φίλοι των Κλίβελαντ Καβαλίερς, της θρυλικής ομάδας που υπήρξε η μοναδική στην ιστορία του ΝΒΑ να γυρίσει σειρά τελικών από 3-1 εις βάρος της, δεν γίνεται να μην θυμάστε την φάση που πρωταγωνίστησε ο Jr Smith την επόμενη χρονιά στον πρώτο τελικό με τους Warriors. Τότε ο Αμερικανός γκαρντ με μια γκάφα ολκής είχε καταδικάσει την ομάδα του σε ήττα και έκανε τον συμπαίκτη του Lebron James να αναρωτιέται τι στην ευχή έχει πάρει ο συμπαίκτης και έδρασε με αυτόν τον τρόπο.

Eν τέλει το μυστήριο γύρω από το απίστευτο λάθος που υπέπεσε ο Jr Smith λύθηκε και μάλιστα από τον ίδιο. Χωρίς να αναφέρεται φυσικά σε εκείνη την φάση αλλά στην χρονιά του 2019-2020 οπού αγωνιζόταν με τους Lakers , ο βετεράνος πλέον γκαρντ παραδέχτηκε οτι εκείνη την περίοδο γύρναγαν τα γάρα βροχή και την πίνανε σαν τις σαύρες πριν τους αγώνες.

Η σεζόν 2019-20 ολοκληρώθηκε στη… φούσκα του Ορλάντο για το ΝΒΑ, αφού τον Μάρτη εκείνης της αγωνιστικής περιόδου ξέσπασε η πανδημία του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πρόβλημα και στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη. Ο Τζέι Αρ Σμιθ αποκάλυψε ορισμένα πράγματα για εκείνη την περίοδο, αναφέροντας πως οι παίκτες κάπνιζαν χόρτο για να ξεφύγουν από την κατάσταση. Ο Σμιθ μάλιστα εκείνη τη σεζόν κατέκτησε τίτλο με τους Lakers.

«Καπνίζαμε συνέχεια χόρτο. Έτσι ξεφεύγαμε από την κατάσταση. Χαίρομαι που έγινε αυτό, γιατί υπήρχε άποψη ότι δεν μπορούσες να παίξεις καλά. Όταν πήγαμε στη φούσκα, πολλοί παίκτες δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν σε άδειες κερκίδες, όμως τελικά είδαμε καλό μπάσκετ. Δεν είναι σαν το αλκοόλ. Πιωμένος δεν βάζεις 60 πόντους. Με το χόρτο μπορείς να είσαι σε σωματικη και πνευματική ηρεμία στα ματς», ήταν τα λόγια του Τζέι Αρ.

Aλλά…αυτός είναι ο Jr Smith!

Best of internet