Quantcast

Χουλιγκανικό εράσμους στην Μασσαλία με την συμμετοχή Ελλήνων, Σέρβων και Γάλλων επιστημόνων

Μαρσέιγ, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παρτιζάν έχουν ήδη προετοιμαστεί σε περίπτωση Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου

THE NEWSROOM

7 Απριλίου 2022

Aνήμερα της 23ης επετείου από την ηρωική αποστολή της ΑΕΚ στην καρδιά του πολέμου για το φιλικό της Ένωσης με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, Έλληνες και Σέρβοι οπαδοί έιπαν να ανταμώσουν και πάλι για να αναβιώσουν την μεγάλης σημασίας κίνηση εκείνη την εποχή. Βέβαια αυτή η αναβίωση είναι κυριολεκτικά αναπαράσταση εκείνης της εποχής, αλλά όχι για την φιλειρηνική στάση που κράτησαν οι οπαδοί, αλλά για το πολεμικό κλίμα που επικρατούσε.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ που μετέβησαν στην Μασσαλία για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της ομάδας τους με την Μαρσέιγ για τους ‘8’ του UEFA Conference League, φέρεται να πήγαν παρεούλα με οπαδούς της Παρτιζάν, οπού διατηρούν φιλικές σχέσεις. Εκεί οπού τους περίμενε το αντίστοιχο ελληνοαλλοδαπό brotherhood, αυτό μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ. Και όπως είναι λογικό, είπαν να ξεδώσουν τα παιδιά και να κάνουν την γαλλική πόλη Βιετνάμ.

Σε αρκετούς δρόμους της Μασσαλίας επικράτησαν σκηνές χάους, καθώς υπήρξαν συμπλοκές σώμα με σώμα. Η αστυνομία από την πλευρά της δεν κατάφερε να επιβάλλει την τάξη, παρά το γεγονός ότι έκανε και χρήση δακρυγόνων. Δεν έχουν υπάρξει ακόμη αναφορές για πιθανούς τραυματισμούς ή συλλήψεις, αλλά διάφορα βιντεάκια που βγαίνουν στην επιφάνεια δείχνουν εικόνες με αίματα, πεσίματα σε ξενοδοχεία, τραμπούκες και…επιστημονιές.

 

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet