Quantcast

Ένα μέτρο χιόνι και μείον ένα στέγαστρο άφησε κληρονομιά η ‘Ελπίς’ στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας

Η αρμάδα του Αλαφούζου δεν πέφτει ποτέ όμως

THE NEWSROOM

25 Ιανουαρίου 2022

Η κακοκαιρία ‘Ελπίς’, μόνο ελπίδες δεν άφησε για την επόμενη μέρα στην Ελλαδίτσα μας. Κι αυτό γιατί εκτός από τα δεκάδες προβλήματα που προκάλεσε ο ισχυρός χιονιάς σε δρόμους, αυτοκίνητα και οδηγούς, ζημιές είχαμε και στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Κάτι που έχει ως φυσικό επακόλουθο, τον προβληματισμό των πρασίνων όσον αφορά την τέλεση των αγώνων στο ιστορικό γήπεδο.

Το βάρος του χιονιού είχε ως αποτέλεσμα, να δημιουργηθούν σοβαρές ζημιές στο στέγαστρο της Λεωφόρου. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα μπουν στη διαδικασία να διορθώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τις ζημιές, ωστόσο επειδή η ζημιά είναι μεγάλη, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να επηρεαστεί το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες, ήδη έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάστασή της, ωστόσο, το στέγαστρο είναι στην πλευρά των επισήμων, που βρίσκεται μπροστά από τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενώ ο χρόνος πιέζει… ασφυκτικά. Όπως είναι γνωστό, η έντονη χιονόπτωση έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις στην Αθήνα,με αποτέλεσμα να καθυστερούν μοιραία και οι εργασίες.

Σε κάθε περίπτωση, μόνο η επέλαση του χιονιά μπορεί να σταματήσει την αρμάδα του Αλαφούζου από την αγωνιστική επέλαση που έχουν επέλθει τις τελευταίες αγωνιστικές. Ο Παναθηναικός μοιάζει ανίκητος στην έδρα του, αν εξαιρέσει κάποιος την παραφωνία με τον ΠΑΟΚ λίγους μήνες πριν κι έτσι με λίγη αύρα Λεωφόρου, θα πάρει και το πολυπόθητο τρίποντο στο ΟΑΚΑ.

Αλλά…αυτό είναι το επιτελικό κράτος μας!

 

Best of internet