Quantcast

Κάτς κατ στον Πειραιά είπε ο Ολυμπιακός στον Μανωλά κι εκείνος επέστρεψε στο λιμάνι της καρδιάς του

Στα ίδια μέρη θα ξαναβρέθουμε, τα χέρια θα περάσουμε στους ώμους

THE NEWSROOM

16 Δεκεμβρίου 2021

Tα Ιταλικά δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες σχετικά με το μέλλον του Μανωλά έδιναν και έπαιρναν. Ο διεθνής άσσος μπορεί να άφησε μια τεράστια παρακαταθήκη στην Ιταλία με τις εμφανίσεις του και να ανέβασε τις μετοχές του κατακόρυφα ειδικά μετά το γκολ πρόκρισης με την Μπαρτσελόνα, όμως απ’ ότι φαίνεται ο Έλληνας αμυντικός προτιμά να γυρίσει σε γνωστά λημέρια.

Μετά λοιπόν την κινητικότητα του  Ιταλικού τύπου σχετικά με τις προθέσεις του Κώστα Μανωλά, μια δημοσίευση από την επίσημα σελίδα της Θύρας 7 ουσιαστικά προανήγγειλε αυτό που πρόκειται να συμβεί σε λίγες ώρες. Και φυσικά δεν πρόκειται για κάτι άλλο, πέρα από την επιστροφή του ανθρώπου που άφησε την ΑΕΚ για χάρη του Ολυμπιακού, του Κώστα Μανωλά.

Ο Μανωλάς έχει ήδη περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ προφανώς η άδεια που πήρε από τη Νάπολι αποτυπώνει την ύπαρξη συμφωνίας των Ιταλών με τον Ολυμπιακό. Ο κορυφαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τους πρωταθλητές και οι οπαδοί του επιφυλάσσουν θερμή υποδοχή.

Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας στόπερ έχει πραγματοποιήσει επτά εμφανίσεις με τον ιταλικό σύλλογο, εκ των οποίων οι τέσσερις είναι στο πρωτάθλημα, καθώς στο τέλος του περασμένου Οκτώβρη υπέστη θλάση, ενώ πρόσφατα απουσίασε από τα παιχνίδια με Σασουόλο και Αταλάντα, λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αλλά…Κατς κατ στην Καλαμάτα εσύ Παπασταθόπουλε!

Best of internet