Quantcast

Ο εξωγήινος Κάρυ έγινε ο απόλυτος Θεός του τριπόντου, έσπασε με στυλ το ρεκόρ του Ρέι Άλεν

Και με την βούλα ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών

THE NEWSROOM

15 Δεκεμβρίου 2021

Όχι που δεν θα το κατάφερνε κι αυτό ο τεράστιος κοντός! Ναι ντε, για τον Στέφεν Κάρυ μιλάμε, για αυτή την γλυκιά φατσούλα που ένα δολοφονικό βλέμμα να ρίξει στην ρακέτα και να εξαπολύσει σουτ πίσω από τα 7.25 σε έχει σκοτώσει χωρίς να το καταλάβεις. Και το έκανε πάλι σπάζοντας το απόλυτο ρεκόρ του ΝΒΑ, που μέχρι πρότινος διατηρούσε ένας άλλος θρύλος του μαγικού κόσμου, ο Ρέι Άλεν.

Ο Στεφ Κάρι μπήκε στο παιχνίδι των Ουόριορς με τους  Νίκς στη  Νέα Υόρκη με δύο τρίποντα λιγότερα από τα 2.973 εύστοχα του Ρέι Άλεν και χρειάστηκε μόλις τρεις προσπάθειες για να τον ισοφαρίσει και να τον ξεπεράσει στην κορυφή της All-Time λίστας στο ΝΒΑ. Το milestone αποκτά μεγαλύτερη αξία από τη στιγμή που ο “Chef” Κάρι χρειάστηκε 511 παιχνίδια λιγότερα (789 έναντι 1.300), ενώ είναι ακόμα 33 στα 34 κι έχει κι άλλα λίγα χρόνια μπάσκετ μπροστά του.

Μόλις το παιχνίδι διακόπηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα αργότερα, η συγκίνηση άγγιξε το απώγειό της με την απόλυτη αποθέωση από 19.763 κόσμου, ανάμεσά τους ο Ρέι Άλεν, με τον οποίο είχε θερμό εναγκαλισμό, όπως και με τον περήφανο πατέρα του Ντελ Κάρι αλλά και με την μητέρα του λίγο αργότερα.

Τελικά ολοκλήρωσε τον αγώνα με 5/14 τρίποντα, με αποτέλεσμα να φτάσει τα 2977 στην καριέρα του, με το κοντέρ να συνεχίζει να γράφει ακόμα και να οδηγήσει τους Γουόριορς στην νίκη με 105-96, βλέποντας στην συνέχεια τους Ρέτζι Μίλερ και Ρέι Άλεν να τον τιμούν με μια υπέροχη φανέλα και να τον αγκαλιάζουν συγκινημένοι ακόμα και οι ίδιοι.

Aλλά…αυτός είναι ο καλύτερος σουτέρ όλων των εποχών!

Best of internet