Quantcast

ΠΡΟΣΟΧΗ, οργισμένος μποξέρ. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος το γύρισε στην πυγμαχία, παίζει επίσημο αγώνα στις 19/12

Δεν θέλουμε να ξέρουμε πως είναι να τρως άπερκατ από έναν άνθρωπο 2.10 και 120 κιλά

THE NEWSROOM

10 Δεκεμβρίου 2021

Ως μπασκετμπολίστας ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στον μέγιστο βαθμό. Ένα βουνό στα αντίπαλα καλάθια που με το παραδοσιακό και όλντσκουλ στυλ παιχνιδιού του, ήταν το πεντάρι που γουστάραμε να βλέπουμε. Η χαρακτηριστική του ραβέρσα είχε κάνει μέχρι και τους Αμερικάνους να τον θυμούνται και σίγουρα θα μείνει στο πάνθεον των πιο σπουδαιών ψηλών που έχει δει αυτή η χώρα.

Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος όμως, εκτός από το μπάσκετ, φαίνεται πως συνεχίζει να αδράζει την καθημερινότητα του με καινούριες προκλήσεις, ακόμα και αν αυτές δεν αφορούν το άθλημα που τον ανέδειξαν, το μπάσκετ, αλλά την πυγμαχία. Έτσι ο Σοβιετόψυχος μύστης, είπε να προστάξει το τεράστιο κορμί του και να ριχτεί με τα μπούνια στα ρινγκ.

Ο πρώην παίκτης των Ηρακλή, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και Ρεάλ Μαδρίτης, προετοιμάζεται για τα ρινγκ, σε μια ακόμα αναζήτησή του σε διαφορετικά σπορ, όπως συνηθίζει, αφού τελείωσε την καριέρα του στα παρκέ. Ο “Λάζος” δουλεύει επί μήνες για τη συμμετοχή του στο event BOXING PRIVE όπου θα αντιμετωπίσει τον πυγμάχο, Σωτήρη Αναστασόπουλο, όπως μπορείτε να δείτε και στην αφίσα της εκδήλωσης!

Η σχετική ανακοίνωση: «Ο επόμενος boxer που ανακοινώνουμε είναι γνωστός σε όλους μας από την καριέρα του ως μπασκετμπολίστας καθώς ήταν διεθνής αθλητής και της A1 με ύψος 2.10 και 120 kg. Η αγάπη του για την πυγμαχία τον βάζει στο ring του Prive Boxing με προπονητή τον Ιωάννης Κλόνης από Θεσσαλονίκη».

Aλλά…αυτός είναι ο Λάζαρος Παπαδόπουλος!

 

Best of internet