Quantcast

Μια αλεπού του δάσους και των πάγκων έκοβε βόλτες σε γήπεδο του Πειραιά και στα φρύδια της όλα

Όταν η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία των γηπέδων

THE NEWSROOM

7 Δεκεμβρίου 2021

Εκεί όπου η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης, εκεί θα δούμε και το πλέον εξοικιωμένο άγριο ζώο τα τελευταία χρόνια με το ανθρώπινο περιβάλλον. Την Αλεπού. Ένα συμπαθέστατο και πανέμορφο ζώο, που βαρέθηκε να κόβει βόλτες στα βουνά της Πάρνηθας και της ευρύτερης ορεινής Αττικής και είπε να κάνει την εμφάνιση της στην πόλη και στο τσιμέντο.

Τώρα εύλογα θα αναρωτηθείτε οι περισσότεροι. Μα καλά αλεπούδες στον Πειραιά; Ναι! Και όμως. Μια μεγαλόσωμη αλεπού έκανε ξαφνικά την εμφάνιση της κατά τη διάρκεια αγώνα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά στο Γήπεδο της Χαραυγής στο Κερατσίνι και έκλεψε την παράσταση με την επιβλητική της παρουσία.

Σύμφωνα με το piraeuspress.gr, η αλεπού άρχισε να κόβει βόλτες στο γήπεδο, ενώ ποδοσφαιριστές και φίλαθλοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους! Όπως λένε οι ειδικοί, μετά τις τελευταίες πυρκαγιές στο Σχιστό, οι αλεπούδες καταφεύγουν στις γύρω γειτονιές, προκειμένου να εντοπίσουν τροφή κυρίως σε κάδους απορριμμάτων.

Αφού έκανε τη… βόλτα της, η αλεπού πήδηξε από τη μάντρα του γηπέδου και εξαφανίστηκε, γυρεύοντας μιαν άλλη τροφική Ιθάκη. Και στα φρύδια της όλα!

Και στην Νέα Ιωνία γιατί…αυτές είναι οι Αλεπούδες!

 

 

Best of internet