Quantcast

Η Τούμπα που αγαπήσαμε έγινε επιτέλους Μόρντορ και μας χάρισε επικές εικόνες μάχης

Πιστοί στο δόγμα Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ

THE NEWSROOM

29 Νοεμβρίου 2021

Σαν χθες πριν έναν χρόνο, η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα αποχαιρετούσε με θλίψη αλλά και απέραντο σεβασμό τον τεράστιο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Η Νάπολι προκειμένου να τιμήσει την επέτειο από τον ένα χρόνο του θανάτου του Αργεντινού μύθου, φόρεσε εμφανίσεις με το πρόσωπο του, στο χθεσινό ματς κόντρα στην Λάτσιο. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, πιστοί στο δόγμα Τούμπα-Ιράν-Καμπότζη-Βιετνάμ, αποφάσισαν να τιμήσουν τον άνθρωπο που τους εκθείασε οπαδικά, με τον τρόπο που έπρεπε.

Κάνοντας φυσικά την Τούμπα να μοιάζει με Μόρντορ. Στο παραδοσιακό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, ΠΑΟΚ και Άρης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε ένα ματς που εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Δυνατές μονομαχίες, ένταση και ένας Άρης που έκανε οτι έπρεπε για να πάρει την νίκη. Περίμενε τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του και χτύπαγε σαν κόμπρα στις αντεπιθέσεις. Έτσι, σε μια υποδειγματική αντεπίθεση, ο Μαντσίνι πήρε την μπάλα από τον Ντιαγέ και με ψύχραιμο πλασέ έγραψε το 0-1, σκορ που έμελε να είναι και το τελικό.

Όλα κυλούσαν ομαλά για κάποιον περίεργο λόγο στην Τούμπα, μέχρι την στιγμή του 91ου λεπτού που κάποιοι θυμήθηκαν οτί είναι ΠΑΟΚ και οτι δεν πρέπει ο συμπολίτης να κάνει άνετο διπλό στην έδρα μας, χωρίς να την κάνουμε πρώτα λίγο Βιετνάμ οι ίδιοι. Έτσι, Μαλαματινοφόροι χούλιγκανς εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο, διακόπτοντας το ματς και ξεκινώντας τις μάχες με την αστυνομία, χαρίζοντας μας όμορφες εικόνες.

Η διακοπή κράτησε 42 λεπτά και ακολούθως το ντέρμπι συνεχίστηκε για να παιχτούν δύο λεπτά και ο Σκωτσέζος διαιτητής να σφυρίξει το τέλος της αναμέτρησης. Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Άρη νικητή στο χορτάρι με 0-1, τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ανακουφισμένους που βγάλαν επιτέλους το άχτι τους κι όλους εμάς τους ουδέτερους λάτρες της Superleague να αποζημιωνόμαστε οπτικά με τον πιο ηδονικό τρόπο.

Αλλά..this is Toumpa!

Best of internet