Quantcast

Επιστήμονες Βόσνιοι κάναν ντου σε Ουκρανούς γιατί μπέρδεψαν την Ρώσικη με την Σερβική σημαία (vid)

Εντωμεταξύ η Ρωσική σημαία κρεμάστηκε ανάποδα από τους Ουκρανούς

THE NEWSROOM

18 Νοεμβρίου 2021

Χάος-παράνοια-Βαλκάνια. Στην πιο καλτ γωνία αυτού του πλανήτη, που κάθε φορά νομίζουμε οτι τα έχουμε δει όλα, ένα καινούριο περιστατικό έρχεται να μας υπενθυμίσει γιατί δεν βαριέσαι ποτέ σε αυτήν εδώ την τιμημένη χερσόνησο. Και που είναι το ιδανικό μέρος για να εκδηλωθεί αυτή η Βαλκανική ιδιοσυγκρασία; Μα φυσικά στα γήπεδα και τις κερκίδες.

Εκεί οπού Βοσνία και Ουκρανία αναμετρήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο Κατάρ και μας πρόσφεραν άφθονο…θέαμα. Οι Ουκρανοί επικράτησαν με 0-2 επί των Βόσνιων στην Ζένιτσα κι έτσι τερμάτισαν στην δεύτερη θέση του ομίλου με 12 βαθμούς συγκομιδής όντας αήττητοι με 2 νίκες και 6 ισοπαλίες.

Λίγη σημασία έχουν όμως αυτά, όταν η πραγματική μάχη διεξάγεται στις κερκίδες μεταξύ Σλάβων οπαδών. Και λίγη σημασία έχουν οι σοβαροί λόγοι για τους οποίους γίνονται τέτοιου είδους μπάχαλα. Βόσνιοι επιστήμονες λοιπόν, θεώρησαν καθήκον τους να την πέσουν σε Ουκρανούς οπαδούς που είχαν ακολουθήσει την ομάδα τους στην Ζένιτσα λόγω ενός θεότρελου λόγου.

Οι Ουκρανοί οπαδοί που δεν θα ισχυριζόταν κάποιος οτι είναι οι καλύτεροι φίλοι των Ρώσων, κρέμασαν ανάποδα μια Ρωσική σημαία προκειμένου να εκφράσουν την αποστροφή τους στην χώρα που κάποτε μεγαλουργούσαν μαζί ως Σοβιετική Ένωση. Οι Βόσνιοι χουλιγκάνοι μπέρδεψαν την Ρωσική σημαία με την Σέρβικη, χώρα που επίσης λατρεύουν να μισούν κι έτσι ξεκίνησαν ντου προς την κερκίδα των Ουκρανών.

 

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet