Quantcast

Ο No1 influencer αυτή την στιγμή στην Ελλάδα, μας έχει σαψαλώσει κι εμάς με τον Πανσερραϊκό

Μια ταπεινή ωδή στο αξιολάτρευτο λιουντάρ των Σερρών

Γιάννης Καραμίχος

16 Νοεμβρίου 2021

Το must visit place στην Ελλάδα τείνουν να γίνουν οι Σέρρες, αφού ο Πανσερραϊκός θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί η πιο cult ομάδα της χώρας με όλα αυτά τα διαμαντάκια που μας έχει χαρίσει κατά καιρούς. Για αρχή ας κανούμε μια αναδρομή στο παρελθόν για να θυμηθούμε τον καυλάντη διαχειριστή των σόσιαλ μίντια, που μας χάρισε μαγικές στιγμές μέσα από την επίσημα σελίδα του Πανσερραικού στο facebook.

Όλα ξεκίνησαν από τη φωτογραφία με τις δύο αιθέριες υπάρξεις που σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν στον λογαριασμού του Πανσερραϊκού, θα κυκλοφορούσαν στην πόλη των Σερρών για τις ανάγκες της προώθησης των νέων καρτών διαρκείας της ομάδας. Μάλιστα, όταν ένας χρήστης του Facebook «κατήγγειλε» ρατσισμό στις ξανθές, ο διαχειριστής της σελίδας έδωσε επική απάντηση λέγοντάς του πως «ξανθιά είναι η χαίτη απ’ το λιοντάρι».

Έκτοτε, ο σχολιασμός των γεγονότων δεν αφορούσε μονάχα τα θέματα της ομάδας, αλλά ό,τι συνέβαινε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως για παράδειγμα τη μέρα που ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε τον Ντεγκρά, λίγο μετά από το ματς της ΑΕΛ με τον Ηρακλή. Ακόμα και λογοτεχνία είχε όμως το μενού, αφού η κατάφωρη αδικία της Σερραίας Χρυσηίδας Δημουλίδου δεν άφησε ασυγκίνητα τα λιοντάρια.

Δίχως να γνωρίζουμε αν ο ευρηματικός μύστης των σόσιαλ μίντια του Πανσερραϊκού, βρίσκεται ακόμα στην θέση του και δεν έχει απολυθεί, μαζί με την αγάπη και τον σεβασμό που του στέλνει η συντακτική ομάδα του Luben, τον καθησυχάζουμε οτι η επικοινωνιακή διαχείριση της ομάδας βρίσκεται ακόμα σε καλά χέρια. Μπορεί βέβαια να μην έχει αποκτήσει ακόμα θεσμικό ρόλο στην ΠΑΕ ο αντικαταστάτης του, αλλά τα βιντεάκια στο youtube με τις αναλύσεις μέσα από το δωμάτιο του, το κάνουν ακόμα πιο τρου!

Και φυσικά μιλάμε για τον No1 Influencer αυτή την στιγμή στην Ελλάδα. Τον πιο αξιολάτρευτο τροφαντούλη που έχουν γνώρισει τα εγχώρια ίντερνετς. Ο άγνωστων στοιχείων νεαρός με δεδομένη την καταγωγή από τα Σέρρας, έχει προκαλέσει φρενίτιδα και πανικό σε γνωστό διαδικτυακό καφενείο και αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις των σχολιαστών, λειτουργεί και ως αντικαταθλιπτικό στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Ο λιλιπούτειος άρχοντας με μορφή μελλοντικού πανελίστα του Ραπτόπουλου και φωνή που δρεπανιάζει, διδάσκει πραγματική αγάπη για την ομάδα μέσα από τις ποδοσφαιρικές και οπαδικές αναλύσεις του και αν μερικές φορές του ξεφεύγουν και κάποια μπινελίκια πάνω στην ένταση της στιγμής, δεν πειράζει. Για την Πανσερραϊκάρα σαψαλώθηκε και είναι δικαιολογημένος.

Ο αγαθός γίγαντας όμως έχει και κοινωνικές ανησυχίες, αφού ουκ όλιγες φορές έχει θίξει θέματα που ταλανίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Για το εμβόλιο που το έκανε φυσικά ,αλλά δεν πολυψήνεται με την υποχρεωτικότητά του, για τις επεκτατικές βλέψεις του Ερντογάν που τον περιμένει στις Σέρρες να του εξηγήσει το όνειρο, αλλά και για την κυρία Κεραμέως…επί του καναπέως όπως λέει και ο ίδιος.

Σε κάθε περίπτωση, η φυσιογνωμία και οι ατάκες αυτού του παιδιού φανερώνουν ένα ατόφιο ταλέντο με αγνή ψυχή, που αν σε αυτή την ηλικία έχει αναλάβει το entertainment του κόσμου με τόσο μεγάλο αντίκτυπο, δεν μπορούμε ούτε να συλλάβουμε το μέγεθος της επιτυχίας που θα έχει σε μερικά χρόνια. Το αξίζει βέβαια ο μύσταρος και του ευχόμαστε να παραμείνει αυθεντικός και να συνεχίζει να διασκεδάζει το κοινό του, μέχρι να γίνει όλη η Ελλάδα Πανσερραϊκάρα!

Αλλά….δε γα..έται ρε λιουντάρ! Ας πετάξουμε το τάμπλετ στον τοίχο για τον Πανσερραϊκό (2.01 και μετά)

 

 

 

Best of internet