Quantcast

Από τις αλάνες των Σεπολίων στο Οβάλ γραφείο του Λευκού Οίκου τα θρυλικά αδέρφια Αντετοκούνμπο

Το γνώστο και ως American Dream

THE NEWSROOM

9 Νοεμβρίου 2021

Και μόνο η συμμετοχή τους στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, από τις αλάνες της Αθήνας, ίσως να φαινόταν άπιαστο όνειρο για τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Κι όμως. Το ταβάνι για τον θρυλικό Γιάννη Αντετοκούνμπο, ίσως τον καλύτερο παίχτη στον κόσμο αυτή την στιγμή και για τον αδερφό του τον Θανάση, δεν ήταν απλά η συμμετοχή και η χαρά του παιχνιδιού.

Τα αλανάκια από τα Σεπόλια μόχθησαν, δούλεψαν, κυνήγησαν το όνειρο και φτάσαν στο Έβερεστ. Με έναν Γιάννη Αντετοκούνμπο να οργιάζει στους περσινούς τελικούς με τους Φοίνιξ Σανς, κατακτώντας το βραβείο MVP των τελικών, οι Μιλγουόκι Μπακς κατέκτησαν το πολυπόθητο δαχτυλίδι του πρωταθλητή ύστερα από 50 χρόνια, στέλνοντας στα ουράνια τους οπαδούς τους και ολόκληρη την πόλη!

Kι έτσι φτάσαμε στο σήμερα, όπου οι κόποι και οι προσπάθειες των δύο αυτών παιδιών ανταμείφθηκαν με τον πλέον επίσημο και παραδοσιακό τρόπο. Με την επίσκεψη τους στον Λευκό Οίκο. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μάλιστα, καθώς έμπαινε στον Λευκό Οίκο για να συναντήσει το πρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, δεν ξέχασε από που είχε ξεκινήσει μνημονεύοντας τα Σεπόλια!

«Είναι απίθανο. Πραγματικά απίθανο. Από τα Σεπόλια να βρίσκομαι στον Οβάλ Γραφείο προκειμένου να συναντήσω τον πρόεδρο των ΗΠΑ» έλεγε ο Έλληνας σούπερ σταρ και συμπλήρωνε: «Αυτό είναι η απόδειξη ότι με την σκληρή δουλειά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Είναι από τα μοναδικά δώρα και από τις μοναδικές εμπειρίες να επισκέπτεσαι τον πρόεδρο των ΗΠΑ».

 

Αλλά…αυτός είναι ο Γιάνναρος!

Best of internet