Quantcast

Την πιο αμφιλεγόμενη χρυσή μπάλα της καριέρας του φαίνεται οτι θα κατακτήσει και φέτος ο Λίονελ Μέσι

Το μαρτυρούν Πορτογαλικά spoilers

THE NEWSROOM

5 Νοεμβρίου 2021

Η αλήθεια είναι πως ο Λίονελ Μέσι δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο της καριέρας του. Αν αναλογιστεί κάποιος πως ο Αργεντίνος σούπερ σταρ από την στιγμή που υπέγραψε στην ΠΣΖ δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει γκολ στο πρωτάθλημα της Γαλλίας, σίγουρα δεν θα πίστευε οτι ο ίδιος παίκτης θα διεκδικούσε στο τέλος της χρονιάς την χρυσή μπάλα.

Κι όμως. Η χρονιά που σιγά σιγά μας αφήνει και φεύγει, δεν είχε μόνο περιόδους ντεφορμαρίσματος για τον ‘Pulga’, αλλά και ρεκόρ, γκολ και φυσικά τίτλους. Κι αν το Κύπελλο με την Μπαρτσελόνα μπορεί να θεωρηθεί κάτι αναμενόμενο για τον Λίονελ Μέσι και το παλμαρέ του, η κατάκτηση του Copa America με την Εθνική του ομάδα και μάλιστα στο Μαρακανά της Βραζιλίας κόντρα στην Σελεσάο, ήταν η κούπα που περίμενε σε όλη του την καριέρα και θεωρείται πολύτιμη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το πορτογαλικό RTP Despοrto, ο Λιονέλ Μέσι είναι εκείνος που κατέκτησε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για το 2021, φτάνοντας συνολικά τις επτά στην τεράστια και πετυχημένη καριέρα του. Μια είδηση που αν επιβεβαιωθεί, δεν θα ήταν υπερβολή να την θεωρήσουμε μια από τις πιο αμφιλεγόμενες χρυσές μπάλες που έχει κατακτήσει στην καριέρα του.

Η λαμπρή τελετή της απονομής θα γίνει στο Παρίσι στις 29 Νοεμβρίου στο Παρίσι, ενώ να θυμίσουμε οτι ο Αργεντίνος GOAT τα είχε καταφέρει ξανά το 2009, το 2010, το 2011, το 2012, το 2015 και το 2019. Πάντως, πριν μερικές ημέρες υπήρξε ανεπίσημο έγγραφο που διέρρευσε έδινε στον σταρ της Μπάγερν, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι τη Χρυσή Μπάλα με 627 ψήφους, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωναν οι Λιονέλ Μέσι και Καρίμ Μπενζεμά.

Αλλά…αυτός είναι ο Λίονελ Μέσσι!

Best of internet