Quantcast

Έξω πάμε καλά: Πυρ και Μανία ο Μουρίνιο με τον Παπαπέτρου, μάλλον τον πονάει ακόμα το EURO

Και που να έβλεπε τι πέναλτυ έδωσε στην Λάρισα

THE NEWSROOM

5 Νοεμβρίου 2021

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του Τάσου Παπαπέτρου είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του ματς της Ρόμα κόντρα στη Μπόντο, αφού ο Πορτογάλος Μπάμπης Τεννές μετά την συντριβή της Ρόμα από την Νορβηγική ομάδα την προηγούμενη αγωνιστική με 6-1, βρήκε πάλι εξιλαστήριο θύμα για να δικαιολογήσει την αποτυχία του, ψάχνοντας φαντάσματα μετά το χθεσινό 2-2.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξέσπασε για τις αποφάσεις του Τάσου Παπαπέτρου στο Ρόμα-Μπόντο και συγκεκριμένα για δύο πέναλτι για χέρι που δεν καταλογίστηκαν από τον Έλληνα ρέφερι. Και που να έβλεπε τι πέναλτυ έδωσε στην Λάρισα πριν λίγες μέρες στον θεσμό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννενα, τι θα είχε να του σούρει ακόμα ο Πορτογάλος.

Σε δηλώσεις του μετά το ματς και μία ημέρα μετά το διαδικτυακό του παράπονο για την διαιτησία, ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε: «Δεν κάναμε τέλειο παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη, ακόμα και στη φάση της ανάπτυξης είχαμε μεγάλες δυσκολίες. Ωστόσο, υπήρξαν δύο καθαρά πέναλτι που δεν δόθηκαν. Αυτός ο διαιτητής (σ.σ. Παπαπέτρου) θα γυρίσει ήρεμος στην Ελλάδα, στο σπίτι του, αλλά αυτό που μένει είναι ότι υπάρχουν πολλοί διαιτητές που αρχίζουν τη διεθνή τους καριέρα από το Conference League.

Eνώ συμπλήρωσεΗ διαιτησία ήταν απολύτως καθοριστική. Δεν είπα λέξη στο ματς της Νορβηγίας διότι το αποτέλεσμα δεν εξαρτήθηκε από τους διαιτητές, σήμερα, όμως, ζητώ συγγνώμη, αλλά πρέπει να το πω. Ήταν δύο πεντακάθαρα πέναλτι». Μάλιστα, στο flash interview επέμενε προς τον δημοσιογράφο να παραδεχθεί ο ίδιος ότι υπήρχε πέναλτι στις επίμαχες φάσεις!

 

Aλλά…αυτός είναι ο Μουρίνιο!

 

Best of internet