Quantcast

Σε ανήλικο με φανέλα του ΠΑΟΚ τέσταραν την αντρίλα τους τρία 35χρονα ούγκανα στον Βόλο

Προκάλεσαν φθορές στο ποδήλατο του και τον χτύπησαν

THE NEWSROOM

2 Νοεμβρίου 2021

Όχι, τελικά το 2021 δεν θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα, όπως προέβλεπαν για το μέλλον οι πρόγονοι μας. Το 2021 είναι εδώ και τίποτα δεν φαίνεται να έχει αλλάξει. Ειδικά όσον αφορά τον οπαδικό τομέα και το πως αντιλαμβάνεται ο μέσος χουλιγκάνος την ενασχόληση με τα δρώμενα της ομάδας του, η κατάσταση αντί να βελτιώνεται γίνεται ολοένα και χειρότερη.

Αφορμή για αυτό, άλλο ένα περιστατικό βιάς που ήρθε στην επιφάνεια τις τελευταίες ώρες. Και αν κάποτε μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ πήραν το όσκαρ καφρίλας, σπάζοντας αυτοκίνητα απλά επειδή είχαν Αθηναικές πινακίδες, αυτή την φορά οπαδοί Αθηναικής ομάδας πήραν το αίμα τους πίσω, θέλοντας να ξεπεράσουν σε βλακεία τους προκατόχους τους.

Έτσι εξαιτίας μιας ζακέτας που φορούσε και έφερε διακριτικά του ΠΑΟΚ δέχθηκε επίθεση ένας ανήλικος στον Βόλο. Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε για το περιστατικό (το οποίο σημειώθηκε το βράδυ της 16ης Οκτωβρίου) δράστες είναι οπαδοί που επέβαιναν σε Ι.Χ. και είχαν βρεθεί στην πόλη για το παιχνίδι πόλο ΟΥΚ-Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες πηγές, ακινητοποίησαν τον ανήλικο που κινούταν με ποδήλατο και του προκάλεσαν χτυπήματα, προξενώντας παράλληλα φθορές στο ποδήλατό του. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου σε βάρος ενός 35χρονου και δύο άγνωστων, μέχρι στιγμής, ατόμων, για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Αλλά…αυτοί είναι οι χουλιγκάνοι κάθε απόχρωσης!

 

Best of internet