Quantcast

Νέο επεισόδιο στο Αννίτα Κοίτα της Αργεντινής: Εκβιάζει οικονομικά την Νάρα ο Ικάρντι, μπας και σώσει τον γάμο τους

Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις

THE NEWSROOM

19 Οκτωβρίου 2021

Στον έρωτα παρανοείς, πιο πέρα από την τρέλα φτάνεις, γιατί παντού το ένστικτο ακολουθείς και όλα τα άλλα γύρω χάνεις. Φαίνεται πως τα διαχρονικά λόγια του Μαζώ στο υπέροχο άσμα των 00’s, έχουν γίνει πηγή έμπνευσης για τον Μάουρο Ικάρντι και του υποδεικνύουν να λειτουργεί αποκλειστικά με το ένστικτο και το συναίσθημα του στην σχέση του με την Γουάντα Νάρα.

Διότι μόνο ως παράνοια μπορούμε να ερμηνεύσουμε το γεγονός πως ο Μάουρο Ικάρντι έφτασε στο σημείο να απειλεί την σύζυγο του οικονομικά, για να πετύχει τον σκοπό του. Ο Αργεντίνος μύστης προσπαθώντας να σώσει τον γάμο του με τη Γουάντα Νάρα με όποιον τρόπο μπορεί, έφτασε ακόμα και στο σημείο να απειλήσει ότι θα φύγει από την Παρί Σεν Ζερμέν, εκβιάζοντας με τον τρόπο αυτό οικονομικά τη σύζυγό του, που είναι και η μάνατζερ του.

 

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Γουάντα Νάρα άφησε να υπονοηθεί ότι ο Ικάρντι την “κεράτωσε” και έφυγε από το Παρίσι, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να την ακολουθεί στην Ιταλία, όντας σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο πρώην παίκτης της Ίντερ είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά με την Νάρα, η οποία με τη σειρά της ήταν παντρεμένη αρχικά με τον κολλητό του φίλο, Μάξι Λόπες, έχοντας και με αυτόν τρία παιδιά, αλλά τον παράτησε και πάλι μετά από φήμες για απιστία.

Ο ίδιος ο Μάουρο Ικάρντι από την άλλη, κάνει ό,τι μπορεί για να την πείσει να τον συγχωρέσει και να δώσει μια ευκαιρία στην σχέση τους, ωστόσο το πρώην μοντέλο δεν φαίνεται διατεθειμένο να επιστρέψει στον Ικάρντι, συνεχίζοντας τον πόλεμο στα social media, όπου ανέβασε μια φωτογραφία χωρίς την γαμήλια βέρα τους.

Όλα άρχισαν όταν ο Ικάρντι έκανε like σε φωτογραφία της Τσίνα Σουάρεθ στο instagram, αυτή του έστειλε μήνυμα και κατόπιν το τηλέφωνό της.Η ειρωνεία είναι ότι ο Ικάρντι ζήτησε πρώτος να δει τα μηνύματα της Γουάντα Νάρα, επειδή είχε ο ίδιος κάποιες αμφιβολίες, με τη γυναίκα του να δέχεται υπό την προϋπόθεση να δει κι εκείνη το κινητό του. Κι από μύστης, ο Αργεντίνος Κατσικοχέρης έγινε χάστης, μιας και το παιχνιδάκι που πήγε να παίξει του γύρισε μπούμερανγκ.

Αλλά…αυτή είναι αργεντίνικη σαπουνόπερα!

Best of internet