Quantcast

Θλιβερός Λούκας Μόουρα, περίμενε να κρασάρουν τα σόσιαλ για να ‘γνωρίσει’ ΑΥΤΗ την γυναίκα

Που κατά σύμπτωση είναι και γυναίκα του

THE NEWSROOM

5 Οκτωβρίου 2021

Συναγερμός στις τάξεις των χρηστών των σόσιαλ μίντια, αλλά και των influencer αυτού του τόπου, σήμανε λίγο μετά τις 18.30 χθες το απόγευμα, καθώς  Facebook, Instagram και WhatsApp χαιρέτισαν τον Παντέλο για αρκετές ώρες και δημιούργησαν ένα χάος τόσο στις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων, όσο και στις τσέπες των μετόχων της εταιρείας κολοσσού και του ίδιου του Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

Η πρώτη ενημέρωση από το Facebook, ήρθε στις 19:22 μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, όπου ανέφερε: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι χρήστες αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις εφαρμογές και τα προϊόντα μας. Δουλεύουμε για να επαναφέρουμε τα πράγματα στο φυσιολογικό το συντομότερο δυνατό και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία».

Mε αφορμή λοιπόν αυτή την δυσάρεστη συγκυρία που εν τέλει κράτησε πάνω απο 5 ώρες ανενεργούς τους χρήστες, το γλέντι και οι τετριμμένες αηδιούλες έκαναν την εμφανισή τους. Μία από τις πιο ‘Πρώτη φορά το ξανακούω’ ατάκες, βγήκε όμως από τα χείλη του αστέρα της Τότεναμ και πορθητή του Άμστερνταμ σε εκείνον τον ανεπανάληπτο ημιτελικό μεταξύ του Άγιαξ και της Τότεναμ, Λούκας Μόουρα. ‘Η καλύτερα από το πληκτρολόγιο του.

Ο Λούκας Μόουρα ήταν ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που προσπαθούσαν να μπουν στα social media το βράδυ της Δευτέρας δίχως να τα καταφέρουν και αστειευόμενος με το γεγονός αυτό, έγραψε στο μοναδικό μέσο που λειτουργούσε εκείνη την ώρα, το Twitter,  πως επιτέλους είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την γυναίκα του η οποία φαίνεται…ωραίος άνθρωπος. “Έπεσαν το Instagram και το WhatsApp και έτσι μίλησα με τη γυναίκα μου… Ωραίος άνθρωπος φαίνεται…”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος.

Κάνοντας μια μίνι έρευνα για να δούμε ποια γυναίκα ‘γνώρισε’ ο Λούκας Μόουρα επί τη ευκαιρία της πτώσης των σόσιαλ μίντια, διαπιστώσαμε οτι πέρα από το βραβείο πρωτοτυπίας που ΔΕΝ παίρνει λέγοντας αυτή την χιλιοειπωμένη ατάκα, είναι και ψιλοντροπή του ανδρικού φύλου να έχεις τέτοια ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ και να περιμένεις να πέσει το Instagram για να ασχοληθείς μαζί της.

Aλλά…αυτός είναι!

 

Best of internet