Quantcast

«Για τα λεφτά σε θέλει ρε λακαμά». Η μαμά Ρονάλντο παθαίνει Χρυσούλα Διαβάτη με την Χεορχίνα

Eμπόδια στον γάμο του Πορτογάλου θέλει να βάλει η μητέρα του

THE NEWSROOM

30 Σεπτεμβρίου 2021

Πάει καιρός από την τελευταία φορά που οι θανάσιμες πεθερές προβλήθηκαν από την συχνότητα του MEGA για να μας υπενθυμίσουν πόσο καταλυτικό ρόλο παίζουν οι μανάδες στην σχέση ενός ζευγαριού, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, στην πραγματική ζωή υπάρχουν ακόμα μητέρες κανακάρηδων που το κρατάνε τρου και φυλάνε Θερμοπύλες για τους γιόκες τους. Όπως για παράδειγμα η μαμά του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ισπανική εφημερίδα Marca, ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται μετά τον ερχομό της κόρης του, κόρης που έχει αποκτήσει με την εντυπωσιακή Χεορχίνα Ροντρίγκες, να αποκαταστήσει το κορίτσι και να επισημοποιήσουν τον έρωτα τους, βάζοντας το πολυπόθητο γαμήλιο στεφάνι.

Ωστόσο, για να πραγματοποιηθεί αυτό το σχέδιο, ο Κριστιάνο και η Χεορχίνα πρέπει να ξεπεράσουν μερικές συμπληγάδες. Ο λόγος; Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Marca», η μητέρα του Ρονάλντο θεωρεί πως το μοντέλο από την Αργεντινή δεν αγαπάει πραγματικά τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ότι τον θέλει μόνο για τα λεφτά του!

Με attitude που φωνάζει Φλώρα από δυο ξένους, η Ντολόρες Αβέιρο φέρεται να μιλάει συνέχεια στον Κριστιάνο Ρονάλντο κάθε φορά που αυτός της λέει για το ενδεχόμενο να παντρευτεί την Χεορχίνα, προσπαθώντας να τον αποτρέψει. Μετά λοιπόν από τις κακές σχέσεις που είχε η μητέρα Ρονάλντο με το μοντέλο Ιρίνα Σάικ και που οδηγήσαν στον χωρισμό με τον γιο της, φαίνεται πως δεν το βάζει κάτω και πάει να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα. Να τον προξενέψει με ένα καλό κορίτσι από την Μαδέιρα, που είναι κόρη γνωστού της δικηγόρου. Μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει.

Oιδίποδας approves!

Best of internet