Quantcast

Στους 8 του US OPEN με ψυχή Σπαρτιάτισσας η εθνική μας νύφη, Μαρία Σάκκαρη

This is Sparta

THE NEWSROOM

7 Σεπτεμβρίου 2021

Καθόλου τυχαία δεν ήταν η φωτογραφία με την οποία συνόδευσαν οι Αμερικάνοι την νίκη της Μαρίας Σάκκαρη επί της Μπιάνκα Αντρεέσκου, αφού η εθνική μας νύφη εκτός του οτι κατάγεται από την οικουμενικά ξακουστή πόλη της Σπάρτης, με την επική ανατροπή που πέτυχε στο παιχνίδι με την Καναδή πρωταθλήτρια, έδειξε κι οτι η ψυχούλα της φωνάζει ‘ This is Sparta’.

Η Μαρία Σάκκαρη νίκησε την Μπιάνκα Βανέσα Αντρεέσκου με 2-1 (6-7,7-6,6-3) σετ και προκρίθηκε στον προημιτελικό του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της. Μάλιστα το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στις 02:13 ώρα Νέας Υόρκης, ενώ όσοι Έλληνες μερακλήδες ξαγρύπνησαν για να την παρακολουθήσουν, έκλεισαν μάτι στις 9.30 το πρωί!

Αξίζει να σημειωθεί οτι μετά το πέμπτο game στο τελευταίο και κρίσιμο σετ,  η Αντρεέσκου ζήτησε ιατρικό time out και αποσύρθηκε στα αποδυτήρια με τον γιατρό της, λόγω τραυματισμού στον αριστερό μηρό της. Όταν επέστρεψε έδειχνε αρκετά επηρεασμένη, καθώς έβγαζε κραυγές πόνου, μετά από κάθε πόντο.

Εκμεταλλευόμενη την ευνοική για αυτήν συγκυρία, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια  αρχικά ισοφάρισε σε 3-3 στο σερβίς της και στη συνέχεια έκανε το break, με το οποίο πήρε το προβάδισμα στο τρίτο σετ (4-3). Η Σάκκαρη συνέχισε να έχει εύκολο έργο απέναντι στην αδύναμη πια Αντρεέσκου, η οποία με το ζόρι παρέμενε στο court για να ολοκληρώσει το παιχνίδι. Το τρίτο σετ ολοκληρώθηκε με 6-3 υπέρ της Μαρίας Σάκκαρη και με την νίκη της αυτή θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης την  Καρολίνα Πλίσκοβα.

Μαρία Μαρία καλή επιτυχία!

 

Best of internet