Quantcast

Μοσχομύρισε Ελλαδάρα από την ένοπλη μπούκα πράκτορα στο Βραζιλία-Αργεντινή

Ελλάδα γίνανε και στην Βραζιλία

THE NEWSROOM

6 Σεπτεμβρίου 2021

Κωμικοτραγικές καταστάσεις στην αναμέτρηση της Βραζιλίας με την Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς το ματς διεκόπη οριστικά, έπειτα από την εισβολή αστυνομικών δυνάμεων για να συλλάβουν τέσσερις Αργεντινούς διεθνείς που ταξίδεψαν από την Αγγλία. Και πιο συγκεκριμένα τους Λο Σέλσο, Ρομέρο, Εμιλιάνο Μαρτίνεζ και Εμιλιάνο Μπουενδία.

Το ματς στο Σάο Πάολο ξεκίνησε κανονικά και μάλιστα την προγραμματισμένη ώρα, όμως έξι λεπτά μετά από την έναρξη του, αστυνομικές και υγειονομικές δυνάμεις του Μπολσονάρο, έτρεξαν προς τον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβουν τους ‘στυγνούς εγκληματίες’ της Αργεντινής, με την δικαιολογία πως το Ηνωμένο Βασίλειο εμπίπτει στις χώρες που έχουν αυστηρούς περιοριστικούς προορισμούς αφίξεων λόγω Covid 19.

Mάλιστα το θέμα έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην Λατινική Αμερική, καθώς όπως υποστηρίζει η ‘Ole’, ένας άνδρας με πολιτικά που έκανε την εμφάνιση του στο συμβάν, όχι μόνο επιτέθηκε φραστικά στους Οταμέντι και Ακούνια αλλά μπήκε στο γήπεδο με όπλο! Ανασύροντας φυσικά στην μνήμη μας εγχώριες σκηνικάρες που έχουν ομορφύνει το ποδοσφαιράκι μας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εφημερίδα της Αργεντινής, πρόκειται για κάποιον πράκτορα είτε της Αστυνομίας είτε των υγειονομικών αρχών, ο οποίος πλησίασε τους Οταμέντι και Ακούνια έχοντας έναν έντονο διάλογο μαζί τους. Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί καθώς στη συνέχεια είχε διαπληκτισμό και με τον προπονητή της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet