Quantcast

Ατελείωτο γλέντι από Κριστιάνο στο Abaluben, ανακοινώθηκε τελικά από την Γιουνάιτεντ

Πως μας πετσόκοψες έτσι

THE NEWSROOM

27 Αυγούστου 2021

Δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Εθνικό του Μάντσεστερ (Σίτυ) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όπως βιαστήκαμε να προδιαγράψουμε από χθές, αφού η έταιρη ομάδα του Μάντσεστερ, η Γιουνάιτεντ, μπήκε σφήνα στις διαπραγματεύσεις και κατάφερε να τον κάνει δικό της, ανακοινώντας τον μάλιστα επίσημα.

Μετά από 12 χρόνια, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ επιστρέφει στον σύλλογο που καταξιώθηκε και κέρδισε την πρώτη Χρυσή Μπάλα και το πρώτο Champions League της καριέρας του, με τους Κόκκινους Διαβόλους να ανακοινώνουν την συμφωνία τους με τη Γιουβέντους και να καλωσορίζουν πίσω το μεγάλο τους αστέρι.

Το deal «έκλεισε» στα 15 εκατομμύρια ευρώ συν 8 σε μπόνους, ο Πορτογάλος υπέγραψε για δύο χρόνια, έχοντας συμφωνήσει σε όλα με τους ανθρώπους της Γιουνάιτεντ και ανάγκασε σε κωλοτούμπα τόσο το Abaluben, όσο και τους υπόλοιπους επικριτές του που μιλούσαν για την έσχατη προδοσία και για προσκύνημα στα πετροδόλαρα.

Πλέον, απομένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες μετά την άφιξη του στην Λισαβόνα και μόλις διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες, θα ανακοινωθεί κι επίσημα ως νέος παίκτης της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Κριστιάνο Ρονάλντο, ευχαριστούμε για το γλέντι!

 

Αλλά…αυτοί είμαστε!

Best of internet