Quantcast

Τίμια σούτια για να πάει καλά η χρονιά παίξαν Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης στην προπόνηση

Οικογενειακό διπλό..κροσέ

THE NEWSROOM

27 Αυγούστου 2021

Στον πλανήτη Παναθηναϊκό όλα είναι πιθανά. Μετά το μεταγραφικό ντεμαράζ των τελευταίων ημερών και την αναπτέρωση της ελπίδας των οπαδών των πρασίνων, πως κάτι καλό πάει να χτιστεί με τις προσθήκες των Βιτάλ, Φεράρι, Λούντκβιστ και πιθανότατα του Παλάσιος,  ένα εσωτερικό επεισόδιο ήρθε να διαταρράξει τα ήρεμα ύδατα.

Βιγιαφάνιες και Χατζηγιοβάνης, μάλλον στην σκέψη πως η θέση τους τρέμει μετά τις μεταγραφικές προσθήκες του Αλαφούζου στην μεσοεπιθετική γραμμή, είπαν να το ρίξουν στα σούτια και να κάνουν την προπόνηση των πρασίνων σήμερα Πέμπτη, Βιετνάμ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αργεντινός μέσος αντάλλαζε διάφορες κουβέντες με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη την ώρα μιας άσκησης. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τους πέταξε εκτός προπόνησης και τους έστειλε να προπονηθούν μόνοι τους στο διπλανό γήπεδο.

Εκεί οι δύο ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού συνέχισαν να ειρωνεύονται ο ένας τον άλλο, με αποτέλεσμα ο Βιγιαφάνιες να χάσει την ψυχραιμία του και να γρονθοκοπήσει αλά Κιμπόκο τον Έλληνα μεσοεπιθετικό. Αμέσως έσπευσαν άπαντες να ηρεμήσουν την κατάσταση και πλέον περιμένει δυνατή καμπάνα και τους δύο.

Οι δύο παίκτες προπονήθηκαν σήμερα το πρωί μόνοι τους και δεν θα παίξουν στο αυριανό φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης. Έχουν κληθεί σε απολογία και αναμένεται να τιμωρηθούν με υψηλό πρόστιμο.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet