Quantcast

Hysajμε δάκρυα χαράς με Hysaj, τραγούδησε το Bella Ciao και τίλταρε τους Λατσιάλι

Η επίσημη Λάτσιο υπερασπίστηκε τον παίχτη

THE NEWSROOM

20 Ιουλίου 2021

Ακραίες αντιδράσεις προς τον Ελσίντ Χισάι από τους σκληροπυρηνικούς Ultras της Λάτσιο, που κρέμασαν πανό βρίζοντας τον και πανηγυρίζοντας για την «ταυτότητα» όλης της Περιφέρειας της Ρώμης. Πιο συγκεκριμένα, τα ορφανά του Μουσολίνι, κρέμασαν πανό σε γέφυρα της Ρώμης, που υβρίζει τον Αλβανό αμυντικό και τον ενημερώνει παράλληλα για τις πεποιθήσεις τους.

«Χισάι σκουλήκι, το Λάτσιο είναι φασιστικό!», ανέφερε αυτό χαρακτηριστικά με το μήνυμα να είναι ξεκάθαρο! Υπενθυμίζουμε ότι όλα ξεκίνησαν όταν ο Χισάι αποφάσισε να τραγουδήσει το «Bella Ciao», που θεωρείται αντιφασιστικός ύμνος, για να συστηθεί στους νέους συμπαίκτες του. Ακολούθησε «τσουνάμι» υβριστικών μηνυμάτων από τους φημισμένους ακροδεξιούς οπαδούς των «λατσιάλι» όλες αυτές τις ημέρες, ενώ χθες το πράγματα ξέφυγε ακόμα περισσότερο.

Από την πλευρά της η Λάτσιο παρακολουθώντας όλα αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα με τις απειλές που δέχεται ο παίκτης της, θέλησε να υπερασπιστεί τον 27χρονο μπακ, καταδικάζοντας τα πανό και τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών της ομάδας.

«Η Λάτσιο καταδικάζει έντονα το ντροπιαστικό πανό εναντίον του Ελσίντ Χισάι. Δεν είναι το πρώτο επεισόδιο αυτού του τύπου. Ποτέ δεν θα είμαστε στο πλευρό αυτών που αρνούνται τις αξίες του αθλητισμού. Από την άλλη, είμαστε στην πλευρά του αθλητή μας και όλων των άλλων παικτών που βρίσκονται στην ομάδα μας. Δεν θα εκφοβιστούμε από εκείνους που χρησιμοποιούν βίαιους και επιθετικούς τρόπους. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους ανθρώπους στον κόσμο μας», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

 

Toυς Χισάι στην μούρη

 

Best of internet