Quantcast

Σε αναζήτηση ακροδεξίου μπακ η ΑΕΚ Β’ μετά την πρόσληψη του Βασίλη Τσιάρτα

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την ΑΕΚ Β’

THE NEWSROOM

13 Ιουλίου 2021

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την σύσταση της ΑΕΚ Β’ μετά την γνωστοποίηση του ονόματoς που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, αφού ο Βασίλης Τσιάρτας θα πάρει το τιμόνι των πιτσιρικάδων στα χέρια του και όλα φαίνονται οτι έχουν πάρει τον δρόμο τους. Μάλιστα, οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση ακροδεξιού μπακ.

Ο Κατίδης έχει περάσει την ηλικία των 23 και δεν θα απασχολήσει την Ένωση, ενώ οι φήμες για πρόσληψη του Πάολο Ντι Κάνιο ως βοηθός προπονητή του Βασίλη Τσιάρτα, ελέγχονται ως ανακριβείς. Παρόλα αυτά ο εγγονός του Μουσολίνι που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Λάτσιο, φαίνεται οτι απασχολεί ζεστά την ένωση που είναι σε διαρκή επικοινωνία με τους Ρωμαίους.

Για την ιστορία η πρώτη επιλογή ήταν ο Στέλιος Μανωλάς που δεν δέχτηκε, έπαιξε επίσης και το όνομα του Νίκου Κωστένογλου αλλά οι υποχρεώσεις του με την εθνική Κύπρου δεν επέτρεψαν να προχωρήσουν οι επαφές και έτσι ο Δημήτρης Μελισσανίδης κατέληξε στην επιλογή του Τσιάρτα, ο οποίος αν και διαθέτει δίπλωμα προπονητή UEFA Pro, ουσιαστικά δεν έχει προπονήσει κατά το παρελθόν κάποια ομάδα και ξεκινά από την ΑΕΚ Β’.

Βοηθός του Βασίλη Τσιάρτα θα είναι ο Μιχάλης Παυλής για να τον χαιρετάει αρχαιοελληνικά στην κερκίδα, ενώ υπεύθυνος λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο διάσημος κριτικός τέχνης Ηλίας Ατματσίδης. Η ομάδα θα λειτουργεί υπό την ευθύνη του Γιαννη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ και έχει κομβικό ρόλο και στις Ακαδημίες.

Όλα πάνε δεξιά στην ΑΕΚ!

Best of internet