Quantcast

Ο Πικέ έπαθε Πικέ, του φταίει το στρίψιμο νομίσματος για το Ιταλικό μαντολάτο

Ζεράρ Πικέ μην αλλάξεις ποτέ

THE NEWSROOM

7 Ιουλίου 2021

Είναι γνωστό πως ο Ζεράρντ Πικέ δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω. Είδικα όταν νιώθει οτι η ομάδα του αδικείται, είναι ο πρώτος που θα βγει μπροστά και δεν θα διστάσει να τα βάλει με τον οποιοδήποτε και για το οτιδήποτε, προκειμένου να βρει το δίκιο του. Μερικές φορές οι παρεμβάσεις του έχουν αντίκτυπο και βρίσκουν συμπαραστάτες, αλλά στις περισσότερες των περιπτώσεων θα μπορούσαμε να πούμε οτι ο Καταλανός αμυντικός τερματίζει το οβεριάξιον.

Αυτή την φορά ο άσσος της Μπαρτσελόνα τα έβαλε με το στρίψιμο του νομίσματος για το ποια ομάδα θα εκτελέσει πρώτη πέναλτι, καθώς όπως τόνισε, όποιος ξεκινήσει πρώτος έχει περισσότερες πιθανότητες να πάρει την πρόκριση.

Η Iταλία προκρίθηκε επί της Ισπανίας στα πέναλτι και με αυτόν τον τρόπο πήρε το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό στο «Γουέμπλεϊ» (11/07, 22:00, ANT1), όπου θα περιμένει την Αγγλία ή την Δανία. Οι Ιταλοί ξεκίνησαν πρώτοι την διαδικασία των πέναλτι, με τον Λοκατέλι να μην ευστοχεί, αλλά στο τέλος η ομάδα του να παίρνει την πολυπόθητη πρόκριση.

Ωστόσο, ο Ζεράρ Πικέ, πιστεύει η Ιταλία είχε από την αρχή το προβάδισμα έναντι της Ισπανίας στην «ρώσικη ρουλέτα» καθώς ξεκίνησε πρώτη την διαδικασία. Οπως μάλιστα τόνισε ο 34χρονος αμυντικός της Μπαρτσελόνα θεωρεί πως είναι άδικο να καθορίζεται ποια ομάδα θα εκτελέσει πρώτη πέναλτι, από το στρίψιμο του νομίσματος.

«Δεν είναι τυχαίο ότι σε τέσσερα παιχνίδια στο Euro 2020 και στο Copa America οι ομάδες που ξεκίνησαν πρώτες την διαδικασία των πέναλτι, στο τέλος κέρδισαν. Τα στατιστικά στοιχεία λένε ότι όποιος ξεκινάει έχει πλεονέκτημα και σε ένα τουρνουά σαν αυτό, δεν μου φαίνεται δίκαιο ότι το στρίψιμο νομίσματος μπορεί να σε κάνει να ξεκινήσεις με μειονέκτημα», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Πικέ.

Αλλά..αυτοί είστε!

Best of internet