Quantcast

Τρίτο book of σύλληψης για τζόγο ο Θέμαρος, δικαιούται free spins στο Α.Τ Ομονοίας

Ένα ακόμη βήμα για την πάταξη του εγκλήματος, έκανε η Ελληνική Αστυνομία

THE NEWSROOM

7 Ιουνίου 2021

Χατ τρικ συλλήψεων και μάλιστα για τον ίδιο λόγο, ολοκλήρωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο σπουδαίος λαικός βάρδος Θέμης Αδαμαντίδης, αφού η αστυνομία μπούκαρε σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη στο κέντρο της Αθήνας και βρήκε για ακόμα μια φορά τον αρχιμύσταρο Θέμη να συμμετέχει, παίζοντας μάλιστα φρουτάκια σε ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Εκτός όμως από τον γνωστό λαικό τραγουδιστή, συνελήφθησαν ακόμη 50 ατόμα που συμμετείχαν στο παιχνίδι, όπου οδηγήθηκαν αμφότεροι με αυτόφωρη διαδικασία στο τμήμα της Ομονοίας, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, για να αφεθούν τελικά αργότερα όλοι μαζί ελεύθεροι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη φορά μέσα στο α’ εξάμηνο του 2021, που ο δημοφιλής λαϊκός βάρδος συλλαμβάνεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί τίποτα λιγότερο από μια τεράστια επιτυχία της αστυνομίας, στην προσπάθεια της να πατάξει το έγκλημα στην Ελλάδα. Ποια Καρολάιν και ποια συμβόλαια θανάτου τώρα μωρέ..

Εμείς αποτίουμε φόρο τιμής στον αγωνιζόμενο Θέμαρο, με ένα μικρό απόσπασμα από τις δηλώσεις του κατά την σύλληψη του την πρώτη φορά και του ευχόμαστε πάντα νίκες.

«Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας άνθρωπος είμαι και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ. Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μία εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον

Μα που να πάει, αφού είναι όλη του η ζωή..

 

Best of internet