Quantcast

Ρονάλντο σε κρίση ειλικρίνειας: Ψιλοπεάκι του που δεν πήρε πρωτάθλημα, βγήκε πρώτος σκόρερ, πέτυχε τον στόχο του

Η αλήθεια είναι οτι μόνο ο Ρονάλντο δεν φταίει για την κατάσταση στην Γιούβε

THE NEWSROOM

25 Μαΐου 2021

Τι κι αν η Γιουβέντους έχασε το πρωτάθλημα στην Serie A μετά από 9 χρόνια, τι κι αν αποκλείστηκε νωρίς νωρίς από την Λυών στο Champions League, τι κι αν την φετινή χρονιά πήγαν όλα στραβά κι ανάποδα για τον Αντρέα Πίρλο και τους παίκτες του βλέποντας την χρεωκοπημένη Ίντερ να κάνει θραύση και να κατακτά το Καμπιονάτο κοντά στους 20 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από πρώτος σκόρερ για την Βέκια Σινιόρα, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά MVP της φετινής σεζόν από την ομάδα του…αλλά και από τον εαυτό του, αν κρίνουμε από τα λεγόμενα του. Για την ιστορία, ο Πορτογάλος κάγκουρας παράλληλα με το βραβείο MVP, έγινε και ο μοναδικός παίχτης στην Ευρώπη που έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ σε La liga, Serie A και Premier League.

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, o «CR7» δημοσίευσε ένα ποστ, το οποίο θεώρησαν πως ίσως είναι και το… αντίο του στους «μπιανκονέρι», τονίζοντας πως έχει πετύχει τους στόχoυς του και σε μια κρίση ειλικρίνειας όσο και παραδοχής στην ανωτερότητα του αντιπάλου, τόνισε πως η Ίντερ πήρε δίκαια το πρωτάθλημα αλλά και ο ίδιος παραμένει γαμάτος και ωραίος!

«Η ζωή και η καριέρα κάθε top παίκτη έχει τα πάνω και τα κάτω της. Χρόνο με τον χρόνο αντιμετωπίσαμε εκπληκτικές ομάδες και πάντα δίναμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτή την χρονιά δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, συγχαρητήρια στην Ίντερ γιατί το άξιζε. Προσωπικά έχω πετύχει τον στόχο μου με την Γιουβέντους, συλλογικά και ατομικά. Το Super Cup Ιταλίας, το Κύπελλο Ιταλίας και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, τίτλοι που με γέμισαν με χαρά, καθώς ήταν μεγάλη η δυσκολία για να τα καταφέρουμε», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ρονάλντο στη δημοσίευσή του.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Σόρρυ, αυτός είναι ο CR7!

Best of internet