Quantcast

Η πολυμήχανη Ελλαδάρα διδάξε τεχνογνωσία στο μπάσκετ γυναικών, έκρινε αποτέλεσμα μέσω YouTube

Ο Ολυμπιακός νικητής μέσω..YouTube

THE NEWSROOM

13 Μαΐου 2021

VAR, βοηθοί VAR, γραμμές στα οφσάιντ με καταγραφή του εκατοστού και κουραφέξαλα. Η πολυμήχανη Ελλαδάρα έβαλε για άλλη μια φορά τα γυαλιά στους ξένους, αφού η τεχνογνωσία μας έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα και το YouTube έκανε το θαύμα του για να δούμε νίκητη στον τρίτο τελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναικού για το μπάσκετ γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, σε ένα απίστευτο παιχνίδι που θα μνημονεύεται για χρόνια, τόσο για το πάθος και τις συγκινήσεις που χάρισαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, αλλά και για το απίστευτο φινάλε, οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 72-70 του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και έκαναν το 2-1 στη σειρά στον πρώτο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Αυτό όμως που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις μνήμες μας, είναι η φάση στο τελευταίο δεκάλεπτο, οπού στην τελευταία επίθεση του Παναθηναϊκού, η Ριντ σκόραρε για δύο, αλλά για μερικά λεπτά κανείς δεν ήξερε αν το καλάθι μετρούσε!

Η Ριντ σκοράρει και οι αθλήτριες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν! Θεωρούν ότι έχουν καταφέρει να στείλουν τον τελικό στην παράταση. Μόνο που οι τρεις διαιτητές του αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (Ανδρικόπουλος, Τσαρούχα, Καλδίρης) κοιτούν ο ένας τον άλλον. Και περιμένουν.

Η φάση είναι κάτι παραπάνω από οριακή. Και αυτό γιατί το χρονόμετρο που είχε η κάλυψη (στο OSFPTV) είχε το δικό της χρονόμετρο που κανείς δεν ξέρει αν ακολουθεί πιστά αυτό της γραμματείας. Ενώ δεν είναι δυνατό μέσα απ’ αυτό να πιστοποιηθεί πότε ήχησε η κόρνα!

Το τραγελαφικό είναι πως οι διαιτητές προσπαθούσαν να βρουν τρόπο για να δουν ένα ριπλέι. Η μοναδική λύση ήταν η κάλυψη του OSFPTV, μόνο που αυτή έγινε χωρίς video replay! Άρα δεν υπήρχε η δυνατότητα να δούνε ξανά τη φάση οι διαιτητές. Παρά μόνο το γύρισμα του βίντεο πίσω και η εκ νέου παρακολούθηση της φάσης.

Οι διαιτητές και αφού είχανε διάλογο στον «αέρα» με τον δημοσιογράφο που περιέγραφε το ματς, και με την παρουσία του κομισάριου του αγώνα, Θοδωρή Βιδάλη την είδανε πολλές φορές, προτού αποφασίσουν ότι η μπάλα έφυγε από τα χέρια της Ριντ, μετά τη λήξη του χρόνου.

Άντε βγάλε εσύ άκρη τώρα (Με φωνή Τερλέγκα).

Best of internet