Quantcast

Δεν παίρνει η Λιλ πρωτάθλημα αλλά το χάνει η Παρί, λέει το πονεμένο χελωνονιντζάκι Μπαπέ

Βαρύ έπεσε στον Μπαπέ το σουτζούκ λουκούμ του Γιλμάζ

THE NEWSROOM

13 Μαΐου 2021

Αναμφίβολα ο Κίλιαν Μπαπέ αποτελεί έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές παγκοσμίως και αυτό το μαρτυρούν τα στατιστικά του, οι τίτλοι του σε συλλογικό και εθνικό επίπεδο, η απαράμιλλη τεχνική του, η συνέπεια στην κορυφή και γενικότερα η παρουσία του στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Έξω όμως από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, εκεί οπού δεν επιστρατεύει τα πόδια του και την τεχνική του, ένα άλλο μέρος του σώματος του, το στόμα του, ανοίγει διάπλατα και πετάει δηλητήριο τεραστίων διαστάσεων που μόνο ως κόμπλεξ και έλλειψη ευγενούς άμιλλας προς τον αντίπαλο μπορεί να ερμηνευθεί.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Κιλιάν Εμπαπέ έλαμψε στο “Stade de la Mosson” με τα δύο εντυπωσιακά γκολ του με την φανέλα της PSG απέναντι στη Μονπελιέ, τέρματα με τα οποία ο νοκ-άουτ ημιτελικός του Coupe de France οδηγήθηκε στα πέναλτι και εκεί η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πήρε την πρόκριση στον τελικό επικρατώντας με σκορ 6-5 στη ρωσική ρουλέτα.

Ο 22χρονος παγκόσμιος πρωταθλητής έκλεψε πάντως την παράσταση και μετά το φινάλε του ημιτελικού, με δηλώσεις που έκανε και με τις οποίες αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, που βρίσκει αυτή τη στιγμή την Λιλ σε θέση ισχύος με +3 έναντι των πρωτευουσιάνων και με δύο αγωνιστικές να απομένουν για το φινάλε.

Εμείς είμαστε που χάνουμε τον τίτλο της πρωταθλήτριας τη φετινή σεζόν και όχι η Λιλ που τον κερδίζει”, είπε μεταξύ άλλων ο Εμπαπέ, με τη δήλωση για την Λιλ να χαρακτηρίζεται unfair από αρκετούς και να συζητιέται ιδιαίτερα μέσω των social media. Κι αφού έφαγε το κραξιματάκι του, ο ninja turtle είπε να τα γύρισει και να προβεί σε διευκρινιστικές δηλώσεις προς αποκατάσταση της αλήθειας.

‘Σεβασμός. Η Λιλ θα γίνει υπέροχη πρωταθλήτρια αν κατακτήσει τον τίτλο αλλά με τις 8 ηττές που κάναμε φέτος, εμείς είμαστε οι μοναδικοί υπεύθυνοι”.

 

 

Best of internet