Quantcast

O Κουτσιανικούλης έκανε ένα διάλειμμα από φρουτοστρίμ και είπε να θυμίσει πάλι Μέσι

Που’ναι τα χρόνια, ωραία χρόνια

THE NEWSROOM

5 Απριλίου 2021

Ήταν, είναι και θα είναι ο επονομαζόμενος Έλληνας Μέσι. Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, μπορεί να μην έκανε την καριέρα που θα περίμενε ο περισσότερος κόσμος, ειδικά όταν φορούσε την φανέλα του Εργοτέλη και μάγευε με τις περίτεχνες του ενέργειες, αλλά κατά γενική ομολογία το ύψος, η ντρίπλα, ακόμα και η φυσιογνωμία του θύμιζε όσο τίποτα άλλο τον Αργεντίνο GOAT.

O Koυτσιανικούλης μετά την φυγή του από την κρητική ομάδα, είδε την καριέρα του να παίρνει την φθίνουσα πορεία και να μένει στην ιστορία ως ακόμα ένα αιώνιο ελληνικό ταλέντο που οι δυνατότητες του ήταν για Πρέμιερ Λιγκ και τελικά του έμελε να βολοδέρνει στα χωράφια της Φούτμπολ Λιγκ.

Βέβαια για να είμαστε δίκαιοι, ο Κουτσιανικούλης γράφει αλλού ιστορία, διαγράφοντας μια νέα πορεία ως στρίμερ στο twitch, εκεί οπού φιλοδοξεί να ρεφάρει για τα χαμένα χρυσά συμβόλαια που θα έπαιρνε σε κάποια ομάδα του εξωτερικού, παίζοντας φρουτάκια και περιμένοντας το χρυσό τζακπότ.

Σε ηλικία 32 ετών ο Βασίλης Κουτσιανικούλης αγωνίζεται στη Δόξα Δράμας, στη Super League 2. Το απόγευμα της Κυριακής (4/4) ο «Έλληνας Μέσι» έκανε μια ενέργεια που θύμισε κάτι από τα παλιά.

Στο 90’+3′ του αγώνα στην Πάτρα εναντίον της Παναχαϊκής απέφυγε τέσσερις παίκτες και έδωσε έτοιμο γκολ στον Αλέξανδρο Κόντο, για να μειώσουν σε 2-1 οι «Μαυραετοί».

Αλλά…αυτός είναι!

 

Best of internet