Quantcast

O Σάκιτς του Άρη έγινε Sakicorn και δίνει χρώμα στην γκρίζα Super League

Κα-τα-πλη-κτι-κο

THE NEWSROOM

2 Απριλίου 2021

Είναι αυτό που έλειπε σε μια χρονιά με φτωχό θέαμα, χωρίς οπαδούς στις κερκίδες και με την ευχή όλων των ποδοσφαιριστών να αφορά πρώτα την σωματική τους υγεία και την αποφυγή του Covid 19 και έπειτα την εκπλήρωση των αγωνιστικών στόχων τους με την ομάδα.

Ο Σάκιτς αφουγκραζόμενος την γκρίζα από όλες τις απόψεις χρονιά, αποφάσισε να κάνει κάτι καινοτόμο και να δώσει λίγο χρώμα στους αγωνιστικούς χώρους της Super League. Έτσι, επηρεασμένος από τις στιλιστικές προτιμήσεις του Θέμη που έδωσε κι εκείνος χρώμα στο βαρετό Βig Brother,  προχώρησε σε ένα τολμηρό look, βάφοντας τα μαλλιά του ροζ.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simos Matsaridis (@simos_matsa)

Το αποτέλεσμα, ΥΠΕΡΟΧΟ. Και αν μη τι άλλο βολικό για τους δημοσιογράφους που περιγράφουν τους αγώνες και δεν πρόκειται να τον μπερδέψουν με κανέναν άλλο παίχτη.

Κρίμα που ο αγαπημένος μας Βαγγέλης Ιωάννου ασχολείται αποκλειστικά με το κομμάτι του μπάσκετ, γιατί αυτό το look είμαστε σίγουροι πως θα του έδινε τεράστια έμπνευση για νικνέιμ. Εμείς πάντως ενθουσιαστήκαμε, τον περιμένουμε πως και πως να φωτίσει τις οθόνες μας και ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές το παράδειγμα του Σάκιτς.

Με αυτά τα μαλλιά σας…..

 

Best of internet