Quantcast

ΤΙ ΜΑΤΣ ΘΕΕ ΜΟΥ: Στην Τυνησία διαφήμισαν το ποδόσφαιρο με σκορ 7-7 και κάποιοι μιλάνε για στημένα και τέτοια

Διαφήμιση του ποδοσφαίρου με σκιές

THE NEWSROOM

31 Μαρτίου 2021

Ποδοσφαιρικό υπερθέαμα στην χώρα του Νασίμ Χνίντ και του Γιασίν Μεριά και μάλιστα στην δεύτερη τη τάξει κατηγορία. As Mahdia και Εs Rades αναμετρήθηκαν για την τελευταία αγωνιστική της λίγκας και σέρβιραν το πιο νόστιμο κυρίως πιάτο για το φιλοθεάμων κοινό.

Οι δύο ομάδες πρόσφεραν τρομερές συγκινήσεις, με τις διακυμάνσεις στο σκορ να είναι συνεχείς και οι γκολάρες, οι αυτογκολάρες και τα μπάζερ μπίτερ να δίνουν και να παίρνουν μέχρι το τελεύταιο λεπτό της αναμέτρησης. Στο τέλος οι χορτασμένοι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου στην Τυνησία έμειναν καθηλωμένοι στις οθόνες τους να παρακολουθούν τα χάιλαιτς του αγώνα και να αισθάνονται περήφανοι για το εγχώριο προιόν τους.

 

Και ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά κι αυτό το ματς ήταν έτοιμο να θαφτεί με τις τιμές που του πρέπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κάποιοι καχύποπτοι, κάποιοι εύθικτοι, κάποιοι κακεντρεχείς, ισχυρίστηκαν (Έλα Χριστέ) οτι το συγκεκριμένο ματς ήταν χειραγωγημένο ώστε και οι 2 ομάδες που συμμετείχαν στο ματς-έπος να παραμείνουν στην κατηγορία.

Με τον βαθμό λέει, η Rades θα παρέμενε στην κατηγορία και θα έπεφτε η Kasserine στην ισοβαθμία με ίδια διαφορά τερμάτων, αλλά λιγότερα γκολ υπέρ της. Πράγματα πέρα από την λογική δηλαδή, όπως πέρα από την λογική ήταν οι κατηγορίες για την ματσάρα στο Τσάμπιονς Λιγκ Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λιόν 1-7.

Η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας διεξάγει πλέον έρευνα προτού οριστικοποιήσει την κατάταξη και την παραμονή της Rades και όλα αυτά χωρίς να κλείσει κάποιος τερματοφύλακας το μάτι σε κάποιο επιθετικό.

Best of internet