Quantcast

Oι Ιάπωνες ντύθηκαν Τζένγκις Χαν και κατατρόπωσαν με 14-0 την χώρα του

Ομαδικό χαρακίρι σκέφτονται οι παίκτες της Μογγολίας

THE NEWSROOM

30 Μαρτίου 2021

Σαν στρατός του Τεμουζίν που επελαύνει σε όλη την Ασία, συμπεριφέρθηκε η Ιαπωνία στην εθνική ομάδα της Μογγολίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 που θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ. Οι μπλέ Σαμουράι, κατατρόπωσαν τους αντιπάλους τους και δεν είχαν διάθεση για κανένα fair play, αφού το τελικό σκορ έγραψε 0-14 υπέρ της ομάδας της Άπω Ανατολής.

Το έναυσμα για την εύκολη βραδιά των φιλοξενούμενων, έδωσε ο Τακούμι Μιναμίνο της Σαουθάμπτον στο 13ο λεπτό. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε από το χατρίκ του Οσάκο, το αυτογκόλ του Τιγιά, τα δύο τέρματα που πέτυχαν έκαστος οι Ινάγκι, Ιτό και Φουρουχάσι, καθώς και τα υπόλοιπα γκολ των Καμαντά, Μορίτα και Ασάνο.

Πάντως, το σημερινό σκορ δεν αποτελεί ρεκόρ για την εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, η οποία έχει πετύχει και 15 γκολ κόντρα στις Φιλιππίνες, το 1967.

Παρόλα αυτά η χώρα των anime, του Σάκε και της καθαριότητας, θα μπορούσε να πει κάποιος οτι έκανε και ένα μίνι θάυμα σήμερα, αφού πέτυχε 14 γκολ χωρίς να αγωνίζεται με τα χρώματα της εθνικής του ομάδας ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ Σίντζι Καγκάβα.

Αλλά, αυτοί είστε..

Best of internet