Quantcast

Να προσληφθούν οι μανούλες των οπαδών ως σεκιούριτι στα γήπεδα, εισηγήθηκε η Φωτεινή Πιπιλή

Για τολμήστε να κάνετε φασαρίες τώρα

THE NEWSROOM

17 Μαρτίου 2021

Όχι δεν είναι τρολοείδηση, ούτε γίναμε ξαφνικά Κουλούρι. Όπως το διαβάσατε. Η Φωτεινή Πιπιλή ποντάρει στο συναίσθημα των χουλιγκάνων των γηπέδων και θεωρεί πως με την παρουσία της μανούλας τους στις κερκίδες, μια τεταμένη κατάσταση δεν θα ξεφύγει από τον έλεγχο όσο βρίσκονται υπό την επιτήρηση του αγαπημένου μέλους της οικογένειας τους. Για αυτό τον λόγο πρότεινε μέσες άκρες να προσληφθούν ως ‘σεκιούριτι γηπέδων’ μητέρες οπαδών.

Μάλιστα το συγκεκριμένο μέτρο έχει εφαρμοστεί στα γήπεδα της Βραζιλίας με μεγάλη επιτυχία στο παρελθόν, καθώς με αυτό τον τρόπο στοχεύουν στο συναίσθημα των «χούλιγκαν» που επιθυμούν να ασκήσουν βία. «Τη μητέρα του ακόμη και ο χειρότερος χούλιγκαν τη σέβεται, ενώ στην Ελλάδα τη φοβάται κιόλας» είπε χαρακτηριστικά η Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

Το κατά πόσο θα ψηθούν 55άρες Ελληνίδες μάνες να αφήσουν το αγαπημένο τους κουσκουσάκι με την κολλητή γειτόνισσα υπό την συνοδεία ελληνικού καφέ και μπιρίμπας, φαντάζει κάπως περίεργο αν συνυπολογίσει κάποιος και τα συνθήματα που ακούγονται στα ελληνικά γήπεδα και θίγουν το ιερό της μητρότητος, αλλά προκειμένου να συμμορφώσουν τον κανακάρη τους ποτέ δεν ξέρεις πως λειτουργούν.

Πάντως στην πρόταση της Φωτεινής Πιπιλή, ο Υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, τόνισε οτι «θα εθελοτυφλούσαμε αν λέγαμε ότι ο χουλιγκανισμός θα εξαλειφθεί από τη μια μέρα στην άλλη». Πρέπει να αναγνωριστεί όμως, ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης και κάτω από δύσκολες συνθήκες, έχουμε κάνει άλματα προόδου. Και τώρα βρισκόμαστε μπροστά σε μια μοναδική ευκαιρία ώστε με τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων, να φέρουμε πραγματικές συνθήκες ασφαλείας εντός των γηπέδων.

Κάποιος κακοπροαίρετος θα έλεγε οτι στον ενάμιση χρόνο διακυβέρνησης της ΝΔ, τα γήπεδα ήταν κλειστά για παραπάνω από έναν χρόνο, οι σύνδεσμοι ανοίγουν μια στο τόσο και ο κόσμος το τελευταίο πράγμα που έχει στο μυαλό του είναι να πλακωθεί με τον αντίπαλο οπαδό. Βέβαια εδώ που τα λέμε, κατάφεραν να ενώσουν οπαδούς στην πορεία κατά της αστυνομικής βίας στην Νέα Σμύρνη και χωρίς την παρουσία των μανάδων τους, οπότε υπό αυτό το πρίσμα, τους το δίνουμε!

Μόνο οι φωτογραφίες μας έλειπαν!

 

 

Best of internet