Quantcast

ΚΑΡΜΑ ALERT: Ασέβαστη Σεβίλλη γλεντούσε Πικέ με μιμς, της εξήγησε το όνειρο στο 94

Τον λάθος άνθρωπο βρήκε να πικάρει η Σεβίλλη

THE NEWSROOM

4 Μαρτίου 2021

Καμιά φορά καλό θα ήταν, όταν έχουμε αποφασίσει να κάνουμε καζούρα σε έναν ποδοσφαιριστή που έχουμε βάλει στο μάτι, να συνυπολογίζουμε το γεγονός πως θα τον συναντήσουμε για δύο συνεχόμενα παιχνίδια και ενέχει ο κίνδυνος του βουλώματος του στόματος. Πράγμα που δεν σκέφτηκε μάλλον η Σεβίλλη και όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις, πλήρωσε το κάρμα με τον πιο οδυνηρό τρόπο.

Η ομάδα της Ανδαλουσίας είχε κάνει καζούρα στους Καταλανούς μετά την ήττα τους από την Παρί, δημοσιεύοντας στο Twitter  μια φωτογραφία του Πικέ να τραβάει από τη φανέλα τον Μπαπέ, θέλοντας να πικάρουν τους «μπλαουγκράνα» και να δείξουν πόσο ωραία αισθάνονταν εκείνοι στο Champions League.

Η Μπαρτσελόνα αποφάσισε να μην απαντήσει άμεσα. Περίμενε την κατάλληλη στιγμή, τη ρεβάνς των δύο ομάδων για το κύπελλο. Κι έτσι, επειδή η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που «τρώγεται» κρύο, μετά την μεγάλη ανατροπή, το γκολ του Πικέ στο 93 και εν τέλει την πρόκριση, η Μπαρτσελόνα πήρε την απόφαση να απαντήσει μια και καλή στη Σεβίλλη. Έτσι αναδημοσίευσε τη φωτογραφία που είχαν αναρτήσει οι Ανδαλουσιάνοι, με το μήνυμα: «Το ποδόσφαιρο αφορά πάντοτε τον σεβασμό. Καλό βράδυ…».

 

Όπως είναι λογικό, οι «μπλαουγκράνα» ήθελαν πρώτα να μιλήσουν μέσα στο γήπεδο και μετά έξω από αυτό. Εξάλλου, βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή της σεζόν τους και εγκυμονούσε ο κίνδυνος να μείνουν εκτός τίτλων από τον Μάρτιο, καταφέρνοντας για δεύτερη σερί σεζόν να μην κατακτήσουν κάποιο τρόπαιο. Ωστόσο, η ανατροπή κόντρα στη Σεβίλλη συνέβη, βρίσκονται στον τελικό του Κυπέλλου και πλέον είναι έτοιμοι να παλέψουν για ένα θαύμα σε πρωτάθλημα και Champions League.

Tέτοιο γα…ι θέλαν. Στο 93!

Best of internet