Quantcast

Την ασφαλή επιλογή να μην αποκρούσει πέναλτυ του Ερντογάν, έκανε «γάτος» βουλευτής του κόμματος του

Δεν πήγε και πολύ καλά αυτό

THE NEWSROOM

24 Φεβρουαρίου 2021

Ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, παρευρέθηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της Goztepe S.K, μαζί με άλλους πολιτικούς αξιωματούχους, προκειμένου να κόψει την κορδέλα και να δώσει το επίσημο έναυσμα για την λειτουργεία του καινούριου σταδίου.

Ως είθισται σε τέτοιες περιστάσεις -όχι μόνο στην γείτονα χώρα αλλά και στα υπόλοιπα κράτη-, οι πολιτικοί ως δια μαγείας βρίσκουν μια μπάλα, στήνουν έναν Τζανετάκο του κοινοβουλίου στο τέρμα και  του δίνουν να καταλάβει, ‘πυροβολώντας’ τον με πεναλτάκια. Μια κίνηση που αρχικά προορίζεται να αναδείξει τις ποδοσφαιρικές ικανότητες των αρχηγών των χωρών και που καταλήγει να γίνεται τροφή για edit στα χέρια του Βασίλη Μπακάλη και του Luben.

Έτσι έγινε και στην Τουρκία λοιπόν. Ο Ερντογάν άδραξε της ευκαιρίας, πήρε μια μπαλίτσα, την έστησε στην βούλα του πέναλτυ και σε ρόλο Κριστιάνου Ρουνάλντου ξεκίνησε να βαράει σουτάκια σε βουλευτή του κόμματος του, που εκείνη την ώρα εκτελούσε χρέη τερματοφύλακα.

Ο Βουλευτής Alpay Ozalan, βαθύτατα υποψιασμένος και έχοντας μάλλον δει την ταινία ‘The Dictator’ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο μας Σάσα Μπάρον Κοέν, δεν πολυψήθηκε να τραιχαρντάρει για να το πιάσει. Ο Τούρκος πρόεδρος εκτέλεσε το πέναλτυ σε πολύ χλιαρό τέμπο και χωρίς καθόλου δύναμη, με τον Βουλευτή να αποφεύγει την μπάλα όπως ο διάολος το λιβάνι, κάνοντας την αντίθετη κίνηση από αυτή που κατευθυνόταν το τόπι. Λίγο αργότερα μάλιστα, σε μήνυμά του στα social media, ο Τούρκος πρόεδρος ανέφερε: «Χωρίς διακοπή, συνεχίστε να σκοράρετε»

Μεταξύ μας, το έπιανε μέχρι κι ο Κοστάντζο!

 

Best of internet