Quantcast

Oμάδα στο Ρουκ Ζουκ παίει πολύ σκληρά, με Ενσαλίβειο λογύδριο για νικνέιμ

Σύλλογος φίλων και μελέτης έργου Ταμαντάνι Ενσαλίβα

THE NEWSROOM

23 Φεβρουαρίου 2021

Την φαεινή ιδέα να κριντζάρουν το είναι μας είχαν διαγωνιζόμενοι στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Ρουκ Ζουκ, εκεί οπού σήμερα συμμετείχε κιτρινόμαυρη ομάδα με το ψευδώνυμο ‘Όλα τα ντικέφαλο’ και που με το συγκεκριμένο νικνέιμ, έκαναν την Ζέτα Μακρυπούλια να αναρωτηθεί τι στην ευχή σημαίνει αυτό που βλέπει.

Φυσικά αφορμή για την ονοματοδοσιά, είναι το γνωστό τραγούδι του παλαίμαχου πλέον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και μύστη γνωστού διαδικτυακού καφενείου,  Ταμαντάνι Ενσαλίβα, που έκανε θραύση το φετινό καλοκαίρι και η μελωδία του έπαιξε από τα σκυλάδικα του Μπουρναζίου μέχρι τα πανκοροκάδικα των Εξαρχείων.

Με αυτή την  επιλογή ονόματος, οι 5 διαγωνιζόμενοι μύστες, όπως ηταν φυσικό και επόμενο δεν κατάφεραν να διακριθούν και να φτάσουν μέχρι τον τελικό κι έτσι κατέγραψαν επιδόσεις μοναχοκόρης 2020-2021.

Το φιλαράκι μας όμως, ο Ταμαντάνι Ενσαλίβα, θα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος και περήφανος για το hype που δημιούργησε το κιτρινόμαυρο άσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ (και όχι μονο) και να του δώσει ένα μπουστ για ανάλογες μουσικοσυνθετικές εμπνεύσεις στο μέλλον. Μέχρι να γίνει αυτό, θα μας συντροφεύουν για πολύ καιρό ακόμα τα γεμάτα θετική ενέργεια χιτάκια του.

Αλλά…αυτοί είμαστε!

 

 

Best of internet