Quantcast

Με ένα Μιλανέζικο «Με αυτό το μαλλί σε γα..σα’», ο Λουκάκου πελατιάζει Ζλάταν και το μπιφ συνεχίζεται

Το μπιφάκι συνεχίζεται και εμείς κωλογουστάρουμε

THE NEWSROOM

22 Φεβρουαρίου 2021

Με έναν τρόπο που εκείνη την εποχή είχε συζητηθεί και είχε δώσει ψωμάκι για πολλά μιμς, διάλεξε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος να πανηγυρίσει τα 2 γκολ του απέναντι στην Ξάνθη στο όχι και τόσο μακρινό 2012, με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο νυν παίχτης του Ατρομήτου, αφού πέτυχε το δεύτερο γκολ απέναντι στην ακριτική ομάδα, θεώρησε ηθική υποχρέωση του να κοιτάξει τον φακό, να φτιάξει την χωρίστρα του και να βροντοφωνάξει ‘Έτσι, με αυτό το μαλλί σας γα..σα’. Μια κίνηση που λόγω της κριτικής που είχε δεχθεί για τις στυλιστικές του προτιμήσεις, είχε την δικιά της σημασία.

Στο ντέρμπι του Μιλάνου, εκεί οπού η Ίντερ έδειξε ποιος είναι το αφεντικό της πόλης και το φαβορί για το πρωτάθλημα, νικώντας την συμπολίτισσα Μίλαν με 0-3, ο Ρομέλου Λουκάκου είπε να δώσει μια Ιταλική εκδοχή στο ‘Έτσι σας γάμ…σα’, όχι φυσικά απευθυνόμενος στα media και στο κοινό, αλλά στον αγαπημένο του ‘εχθρό’ Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Στη νέα τους συνάντηση, λοιπόν, για το ντέρμπι κορυφής στη Serie A, ο θηριώδης Βέλγος μύστης φάνηκε πως «διψούσε» για εκδίκηση και αποδείξεις. Αφού «μίλησε» στο χορτάρι, με το φανταστικό σόλο του γκολ στο 66 για το 0-3 των Νερατζούρι, ξεσπάθωσε, με το μικρόφωνο να καταγράφει καθαρά την «έκρηξή» του στον πανηγυρισμό του γκολ, που είχε αποδέκτη τον Σουηδό σταρ.

«Ποιος είναι καλύτερος; Εγώ, εγώ, στο είχα πει γαμ@@@», φάνηκε και ακούστηκε να λέει ο Λουκάκου, ο οποίος πήρε σίγουρα το «αίμα» του πίσω, μετά και την εκκωφαντική νίκη τίτλου της ομάδας του.

ΗΡΕΜΑ ΤΟ ΛΕΕΙ!

 

 

 

Best of internet