Quantcast

TΣΙΤΣΙΠΑΠΑΠΑΠΑ ΜΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ο Ναδάλ προσκύνησε Στέφανο και Harrods στο Αυστραλιανό Όπεν

Ντου μπάει τελικά η Αυστραλία του Στέφανου

THE NEWSROOM

17 Φεβρουαρίου 2021

H εκδίκηση των Harrods Vol 1. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε απίστευτη ανατροπή απέναντι σε έναν από τους καλύτερους τενίστες όλων των εποχών Ράφαελ Ναδάλ και με νίκη 3-2 στα σετ βρέθηκε στον ημιτελικό του Australian Open.

Μετά από τέσσερις ώρες και πέντε λεπτά συγκλονιστικού αγώνα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε πιθανότατα την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής πρόκριση της καριέρας του, αφού επικράτησε του Ραφαέλ Ναδάλ σε ένα παιχνίδι που δεν ενδείκνυται για καρδιακούς.

Ο Στέφανος, μετά από μια φοβερή μάχη στη Rod Laver Arena, επικράτησε 3-6, 2-6, 7-6(4), 6-4, 7-5 του 34χρονου Ισπανού και σφράγισε τον σπουδαίο ημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στον αήττητο, εδώ και πέντε μήνες, Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, μετά από δύο αναιμικά πρώτα σετ, ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και όχι απλά κοίταξε στα μάτια τον καταξιωμένο αντίπαλό του αλλά έδειχνε πιο σίγουρος, πιο δυνατός και πιο γρήγορος από τον σπουδαίο Ισπανό, κερδίζοντάς τον πανάξια για το τελευταίο εισιτήριο που οδηγούσε στα ημιτελικά.

Μπορεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς να μπλέκει κάθε δεύτερη φορά που ανοίγει το στόμα του, αλλά τουλάχιστον στα κορτ, όχι μόνο παίζει τα ρέστα του, αλλά ταυτόχρονα φτάνει σε σπουδαία επιτεύγματα που τον κατατάσσουν αυτή την στιγμή σε έναν από τους καλύτερους τενίστες και επίδοξους πρωταθλητές.

Επόμενη στάση Μέντβεντεφ λοιπόν και ευχή όλων να σηκώσει τελικά το πολυπόθητο Grand Slam, που θα του δώσει και την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να πάει με τον αέρα του παγκόσμιου πρωταθλητή στο αγαπημένο του Ντουμπάι.

That smile! That damn smile!

 

 

Best of internet