Quantcast

Thug Life Ζιντάν: «Δεν με θέλει ο κόσμος στην Ρεάλ; Πεάκι μου, προχωράμε»

Ο Ζιζού δεν είναι ο ηττοπαθής προπονητής που έχουμε συνηθίσει

THE NEWSROOM

5 Φεβρουαρίου 2021

Στις περισσότερες των περιπτώσεων, συνηθίζεται οι προπονητές να επηρεάζονται από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και από το κλίμα παραπόνων που επικρατεί γύρω από το όνομα τους, με αποτέλεσμα στο τέλος είτε να παραιτούνται, είτε να επωμίζονται οι ίδιοι όλες τις ευθύνες για τα δεινά της ομάδας και να χαιρετούν στην λήξη της σεζόν.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις, σίγουρα δεν είναι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γαλλοαλγερινός προπονητής της Ρεάλ και κάτοχος τριών τσάμπιονς λιγκ, εμφανίστηκε έξαλλος σε συνέντευξη τύπου της Ρεάλ Μαδρίτης τονίζοντας στους δημοσιογράφους ότι δεν θα παραιτηθεί και ότι δεν θα εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Οι ‘μερένγκες’ αντιμετωπίζουν το Σάββατο (6/2, 17:15) την Ουέσκα και ακόμη μία φορά στη συνέντευξη Τύπου σχολιάστηκε η ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στη Λεβάντε.

Εκεί ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε δεν θα παραιτηθεί, ακόμη κι αν το θέλει ο κόσμος, ενώ υποστήριξε ότι ούτε οι παίκτες του πρόκειται να το κάνουν: “Δεν ξέρω τι θα γίνει. Αξίζουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με αυτή την ομάδα. Υπάρχει συζήτηση για πολλά πράγματα, για αλλαγή δική μου. Δεν ξέρω, πιστεύω ότι είμαι ένας τυχερός άνθρωπος.

Αν ο κόσμος θέλει να παραιτηθώ, τότε δεν πρόκειται να το κάνω. Ούτε οι παίκτες θα τα παρατήσουν επίσης. Σίγουρα δεν είμαστε στα καλά μας, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το αλλάξουμε αυτό”.

Στη συνέχεια τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους, οι οποίοι τον ρώτησαν για ενδεχόμενο παραίτησής του: “Είστε σοβαροί; Με κάνετε να γελάω με τις ερωτήσεις. Έχετε λίγο σεβασμό. Την μία μέρα μένω, την άλλη φεύγω. Όποιος θέλει λοιπόν ας μου το πει τώρα κατάμουτρα. Θέλουμε να φύγεις και όχι να τα λέτε από πίσω μου. Είμαι αρκετά θυμωμένος με αυτό και με την κατάσταση, αλλά δεν θα εγκαταλείψω. Πρέπει να σέβεστε λίγο τη δουλειά μας”.

Πως τους πετσόκοψες έτσι ρε Ζιζού;

 

Best of internet