Quantcast

Mπαράζ Δεγαμινιώτικων αποφθεγμάτων στο Twitter από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τα βάζει με την πλέμπα

Ο καθένας με την διαταραχούλα του

THE NEWSROOM

14 Ιανουαρίου 2021

Είναι από τα πιο χοτ ονόματα της επικαιρότητας. Δεν κρατάει το στόμα του κλειστό και δεν θα ακούσεις ποτέ μετριοπαθείς δηλώσεις του στυλ ‘Κοιτάω τον κάθε αγώνα ξεχωριστά’. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς παρτάρει στο Ντουμπάι, αναπολεί Εξάρχεια, ζητάει σπαρακτικά Harrods στην Ελλάδα και γενικότερα έχει ενα φετίχ με την ίντριγκα και τους εντυπωσιασμούς. Και όπως είναι λογικό, τα μέσα μόνο ασυγκίνητα δεν μένουν με την στάση ζωής και την κοσμοθεωρία του Καρδιτσιώτη τενίστα.

Την τελευταία φορά που ο Στέφανος κλήθηκε να απαντήσει στα tweets των φαν του, είχε δηλώσει μεταξύ άλλων οτι ‘he has a dream’ like Martin Luther King. Nα γίνει το τένις το εθνικό μας σπορ και ο κόσμος να ακολουθήσει τα βήματα του Ανδρέα Λοβέρδου και του Αδώνιδος Γεωργιάδη. Δήλωση που δεν πήραν με τόσο καλό μάτι οι δικαστές των social και εξαπέλυσαν μύδρους εναντίον του.

Με το όνομα του να βρίσκεται στο επίκεντρο και όχι για αποθεωτικούς λόγους, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απηύδησε, έπαθε Δεγαμινιώτη και ξεκίνησε να φιλοσοφεί στο Twitter. Ο σύγχρονος Πλάτωνας με την μορφή Ολύμπιου Θεού, τα έβαλε με την πλέμπα που τον κακολογεί και με μπαράζ αναρτήσεων στα social media, πήρε θέση για όλα όσα σχολιάζονται στα μέσα και αφορούν τον ίδιο.

Ο καθένας με την διαταραχούλα του λοιπόν και αφού ο Στέφανος, με το παγκόσμιο lockdown δεν περνάει πολύ χρόνο στα courts, είπε να ρίξει ρακετιές στα κεφάλια των haters μέσα από το pc του. Τα Tweets του μαγικά, ένα κι ένα. Με παράπονο, αλλά όχι με μίσος. Με την αφέλεια και τους προβληματισμούς που διακρίνουν ένα παιδί της ηλικίας του, αλλά όχι με τοξικότητα. Με χλεύη, αλλά ταυτόχρονα και με στωική προσέγγιση.

Αλλά…αυτοί είστε!

Best of internet