Quantcast

Να κάψει το γήπεδο της Aντβέρπ σκέφτεται ο Ζε, μετά και τις ταγκιές στα αποδυτήρια. Κριντζάρει ο Παναθηναϊκός

Πολλές στιγμές παραφροσύνης από τον Καμερουνέζο μύστη

THE NEWSROOM

5 Ιανουαρίου 2021

Δεν έχουν τέλος οι… περιπέτειες του Λαμκέλ Ζε στο Βέλγιο και κάθε μέρα δείχνει και πιο πολύ πως δεν θέλει να αγωνίζεται άλλο με την φανέλα της  αλλά να έρθει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Καμερουνέζος που θέλει ο Λάζλο Μπόλονι στους «Πράσινους» αφού το πρωί πήγε στο προπονητικό κέντρο με φανέλα της Άντερλεχτ και τον… κλείδωσαν απέξω οι υπεύθυνοι του συλλόγου, το απόγευμα ανέβασε φωτογραφία από τα αποδυτήρια, όπου είχε γράψει σε έναν λευκό τοίχο πως «εδώ είναι του Ζε». Φράση που μας παραπέμπει στην βραζιλιάνικη ταινία City of God, όπου ο βασικός πρωταγωνιστής που ενσαρκώνει τον ρόλο του Ζε, είχε αναφέρει την ίδια φράση.

Το βράδυ μάλιστα o Kαμερουνέζος μύστης , υποστήριξε μέσω ίνσταγκραμ πως θα εμφανιστεί με φανέλα της Μπέρσοτ (αντιπάλου της Αντβέρπ). Η θέση του αυτή κινητοποίησε την αστυνομία, καθώς οι Βελγόμπατσοι, φοβούνται οτι οι οπαδοί της Αντβέρπ θα του κάνουν επισκεψούλα. Κάτι που όπως φαίνεται, δεν πολυνοιάζει τον Ζε της καρδιάς μας και το αντάρτικο του θα συνεχιστεί! Πως θα συνεχιστεί; Υποθέτουμε πως επόμενη κίνηση του Άρη Βελουχιώτη του Καμερούν, είναι να περιλούσει με βενζίνη και εύφλεκτα υλικά το γήπεδο της ομάδας του και να του βάλει φωτιά.

Πολύ απλά, τέτοιο διαμάντι δεν γίνεται να λείπει από τα ελληνικά γήπεδα.Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν να πάρει την ελευθέρας του απο τον βελγικό σύλλογο και ο Ιωάννης Αλαφούζος να κάνει δώρο σε εμάς και την ομάδα του, αυτόν τον τρελάρα. Μόνο στιγμές παραφροσύνης και μαγείας μπορεί να μας χαρίσει αυτό το αλάνι!

Best of internet