Quantcast

Το πρηξοπ**τσι που τρώει στο Instagram για να επιστρέψει στην ΑΕΚ, δημοσιοποίησε ο Όγκνιεν Βράνιες

Γύρνα πίσω θα πεθάνω, έχω αρχίσει και τα χάνω

THE NEWSROOM

7 Δεκεμβρίου 2020

H αλήθεια είναι οτι με Σβάρνα, Χνιντ και Νεντελτσεάρου, η άμυνα της ΑΕΚ φέτος μόνο αξιόπιστη δεν μπορεί να θεωρηθεί, κάτι που έχουν αντιληφθεί προ πολλού οι οπαδοί της. Οι λύσεις που έχουν στο μυαλό τους, ειναι δοκιμασμένες και θα έλεγε κάποιος η συνταγή τους πετυχημένη. Γιατί ο Όγκνιεν Βράνιες μπορεί να απασχόλησε τα media με τα εξωαγωνιστικά τερτίπια του και τις κλαψομουνιές για την Καρλέουσα, μπορεί στις προπονήσεις να μην ήταν και το αγαπημένο παιδί του προπονητή, αλλά όσον αφορά την παρουσία του στο γήπεδο, η αλήθεια είναι οτι ο Βόσνιος μύστης προσέφερε πολλά. Και το σημαντικότερο, το πρωτάθλημα.

Τι έκανε λοιπόν ο τρελός για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των οπαδών της μοναχοκόρης και να τους ανέβει την ήδη ανεβασμένη πίεση; Λίγο μετά την σχεδόν καταδικαστική ήττα της ΑΕΚ από τον συμπολίτη της ΠΑΟ, άρχιζε να αναδημοσιέυει στο προφίλ του στο Instagram, παρακάλια επιστροφής από οπαδούς της ΑΕΚ προς το πρόσωπο του. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ενέπλεξε και τον αγαπημένο προπονητή των κιτρινόμαυρων, Μανόλο Χιμένεθ.

Κι αν για τον Όγκνιεν Βράνιες η επιστροφή του στην μοναχοκόρη θεωρείται δεδομένη, αφού η Άντερλεχτ φέρεται να τον αφήνει ελεύθερο από τον Γενάρη και ο ίδιος έχει δείξει οτι μόνο στην Αθήνα μπορεί να στεριώσει, στην περίπτωση του Μανόλο Χιμένεθ περιμένουμε την αναμενόμενη απάντηση από τον Ισπανό που σήκωσε πρωτάθλημα μετά απο 24 χρόνια και την επόμενη χρονιά τον έδιωξαν κακήν κακώς.

Αυτό!

 

Best of internet