Quantcast

Η ΠΑΕ Βόλος έβγαλε ανακοίνωση για κάποιον «κοντό μοντελοπνίχτη», χωρίς να εξηγεί όμως ποιον εννοεί

Απλά αποκυήματα μιας νοσηρής εμμονής..

THE NEWSROOM

3 Δεκεμβρίου 2020

Αιχμηρή ανακοίνωση από τον Βόλο, κατά συγκεκριμένου ατόμου του ποδοσφαίρου, χωρίς να το κατονομάζει, με αναφορές σε πλανήτες που δεν τον ευνοούν και με γραφή που μαρτυρά ποιητική παρέμβαση. Απολαυστική για άλλη μια φορά η συντακτική ομάδα της ΠΑΕ Βόλου, ομορφαίνει τις Κυριακές και το ποδοσφαιράκι μας.

Αναλυτικά η ανακοινωσάρα:

Δεν τον πάνε φαίνεται οι πλανήτες τον διάσημο κοντό του ελληνικού ποδοσφαίρου, που πλέον εκτός από τους αγωνιστικούς χώρους “τρώει” και  κόκκινες κάρτες από τηλεοπτικές εκπομπές και μάλιστα από κυρίες που δεν φαίνεται να εκτιμούν τα προσόντα του ως τέως «μοντελοπνίχτη»!

Εχει συνεπώς μια εξήγηση η αλλόκοτη κατά τα λοιπά συμπεριφορά του να ξεσπάει δεξιά και αριστερά με τον γνωστό ανερμάτιστο κι ασυνάρτητο τρόπο αναζητώντας διέξοδο στα προσωπικά του αδιέξοδα.  Και πάντα βέβαια υπάρχει η γνωστή του υστεροβουλία και ιδιοτέλεια που τον οδηγούν να υπηρετεί κατά καιρούς διάφορους αφεντάδες.

 Ας συνεχίσει να το κάνει όσο προλαβαίνει γιατί το ίδιο το ποδόσφαιρο είναι πλέον έτοιμο να τον αποβάλλει σαν περίττωμα, καθώς τα ξεπερασμένα και αφόρητα μονότονα, πια, καμώματά του, δεν γίνονται ανεκτά.

Ντάξει είμαστε; Εντάξει είμαστε!

Best of internet