Quantcast

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αφήνει «απίστευτες ποσότητες» τροφίμων σε εκκλησία στα Σεπόλια με ινγκόγκνιτο επίσκεψη

Ο Greek Freak επισκέφθηκε τη γειτονιά που μεγάλωσε για να βοηθήσει υλικά τον κόσμο που το έχει ανάγκη

THE NEWSROOM

24 Νοεμβρίου 2020

Στη γειτονιά που μεγάλωσε επέστρεψε χτες ο υπερπαίχτης του NBA και των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σεπόλια και την εκκλησία του Αγίου Μελετίου, προκειμένου να μοιράσει κούτες με τρόφιμα για όσους τα χρειάζονται.

Ο Γ. Αντετοκούνμπο κατάφερε μάλιστα να αποφύγει τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, με μία σέλφι να είναι το μόνο αποδεικτικό στοιχείο της παρουσίας του. Όπως τονίζει στη δημοσίευση της η κυρία που ανέβασε τη φωτογραφία, επρόκειτο για «απίστευτες ποσότητες τροφίμων»:


Τα τρόφιμα είχαν αγοραστεί από σουπερμάρκετ της περιοχής που επισκέφθηκε μαζί με τη μητέρα του και τα αδέρφια του. Κατά τα φαινόμενα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο σήκωσε ένα σημαντικό κομμάτι του σουπερμάρκετ και άφησε μόνο μία ομαδική φώτο με τις πωλήτριες:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκέφτεται και πράττει κοινωνικά. Στο παρελθόν το έχει κάνει τόσο εδώ στην Ελλάδα, όσο και στη νέα του πατρίδα, τις ΗΠΑ.

Σε μία πιο αυτοσχεδιαστική κοινωνική δράση, ο αδερφός του Θανάσης είχε χαρίσει μία μπλούζα σε πιτσιρικά που χτύπησε κατά λάθος με τη μπάλα.

 

Best of internet