Quantcast

Ο Εμπαπέ ψάχνει απεγνωσμένα στο Παρίσι του, λίγη δόση Αργυρού

Χαμένος κάπου στα στενά προς στην Μονμάρτη

THE NEWSROOM

23 Νοεμβρίου 2020

Tα βήματα του Ρολαντίνιο φαίνεται πως ακολουθεί ο Κίλιαν Μπαπέ, καθώς ο Γάλλος σταρ φαίνεται ότι έχει το μπουζούκι στο αίμα του. Η μουσική εξάλλου σύνορα δεν γνωρίζει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι από τους τραγουδιστές που φαίνεται πως απολαμβάνει να ακούει ο Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος στράικερ της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε αναδημοσίευση το story ενός φίλου του, αποκαλύπτοντας το τραγούδι του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή που άκουγε εκείνη τη στιγμή. Το «Πόσο» του Κωνσταντίνου Αργυρού φαίνεται ότι λόγω και του ρυθμού τον κέρδισε, με αποτέλεσμα να φανεί πως ο Μπαπέ είναι… fan του δημοφιλούς Έλληνα τραγουδιστή.

Είναι τυχαίο που σε αυτή την ηλικία, ο Ροναλντίνιο έβγαζε κι εκείνος μάτια με την φανέλα της Παρί, κατέκτησε Μουντιάλ με την εθνική της χώρας του όπως ο Κίλιαν, έγινε το μήλον της Έριδος για τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης όπως ο Μπαπέ και στην δύση της καριέρας του είπε να γλεντήσει τα λεφτάκια του στα τιμημένα μπουζούκια της Ελλάδας; Για να δούμε αν η πορεία του Γάλλου παιχταρά, βαδίζει στα χνάρια του αρτίστα της μπάλας και των λουλουδιών.

Μερακλής!

Best of internet