Quantcast

Αδυσώπητος χασάπης ο Κώστας Κόκλας, θέλει να ρίχνει ντόρτια στον ΠΑΟ ακόμα και στην Γ’ Εθνική

Καλά σου έκανε η Σωσώ, θα έλεγε κάποιος φίλος του ΠΑΟ

THE NEWSROOM

21 Νοεμβρίου 2020

Ατάκα που θα συζητηθεί από τον Κώστα Κόκλα, γνωστό για τα ερυθρόλευκά του συναισθήματα. «Θέλω να ρίχνω τεσσάρες στον Παναθηναϊκό».

Λίγο πριν το μεγάλο ντέρμπι των «αιωνίων», ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «ΦΩΣ» για τη μεγάλη του αγάπη, τον Ολυμπιακό και για την παρουσία του στην Θύρα 7 όταν ήταν νεότερος.

Μιλώντας για το ντέρμπι του Σαββάτου, τόνισε ότι τα ματς απέναντι στον Παναθηναϊκό έχουν πάντα ιδιαίτερο ενδιαφέρον. «Πάντα είναι ντέρμπι και πάντα έχει ενδιαφέρον. Ας πάει και στη Γ΄ Εθνική ο Παναθηναϊκός, εγώ θέλω να του ρίχνω τέσσερα! Ας παίζει και με τον Αστέρα Ραχούλας, εγώ θέλω να τρώει τέσσερα! Αυτός είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Κάναμε και ένα επεισόδιο στο σίριαλ που παίζω φέτος, στην «Τούρτα της μαμάς», με θέμα αυτό το ντέρμπι. Το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός βάλαμε».

Όσο για το πως βλέπει την φετινή ομάδα του Ολυμπιακού, πρόσθεσε: «Η ομάδα μου αρέσει. Λειτουργεί εντελώς διαφορετικά τα τελευταία χρόνια, πιο επαγγελματικά. Είναι καλός ο προπονητής. Χρειάζεται υπομονή από όλους μας γιατί μπορεί πράγματι, αυτή η ομάδα να κάνει κάτι πολύ καλό στην Ευρώπη. Ο Μαρινάκης αγαπάει τον Ολυμπιακό, ξέρει από ποδόσφαιρο, ακούει τους γύρω του. Είμαστε στον σωστό δρόμο»

Ο Κώστας Κόκλας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σύνδεσή του με τη Θύρα 7, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγαινα σε κάθε ματς. Τότε με τα μπακαλιαράκια, με όλα αυτά τα ωραία στο παλιό γήπεδο. Φανταστική εποχή. Συνέχεια στη Θύρα 7, είχα γνωριστεί με τον Τάκη Τσουκαλά, με τον Άκη, με τον αδελφό του. Κάναμε εκδρομές, είχα πάει αρκετές φορές και στα εκτός έδρας. Τρομερή εμπειρία για μένα η Θύρα 7, είδα και έζησα πράγματα που με βοήθησαν μετέπειτα και στη δουλειά μου. Απίστευτο γέλιο, συνάντησα εκεί χαρακτήρες και συμπεριφορές που τα χρησιμοποίησα αργότερα στον τρόπο που έπαιζα. Πολύ χιούμορ από ορισμένους τύπους, δεν ήταν μόνο το ματς, ήταν όλο το περιβάλλον. Ήταν σχολείο για μένα αυτή η εποχή και η παρουσία μου στην εξέδρα με τα παιδιά της Θύρας 7».

‘Ακιε, Τάκιε του το κάνατε παιχνιδάκιε

 

Best of internet