Quantcast

Στο AirBnb ψάχνει έδρα ο Άρης, μετά το lockdown στην Θεσσαλονίκη

Γίνε Άρης, έδρα να βρεις να πάρεις

THE NEWSROOM

3 Νοεμβρίου 2020

Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται η ομάδα του Άρη, έπειτα από το lockdown που έχει περιέλθει η πόλη της Θεσσαλονίκης λόγω covid 19. Όπως έγινε από χθες γνωστό, στον αέρα βρίσκεται η αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 19.30. Το Υπουργείο Πολιτικής προστασίας εξέδωσε εκτάκτως την Δευτέρα οδηγία με την οποία διευκρινίζεται πως στην Θεσσαλονίκη, που θεωρείται γκρίζα ζώνη, δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα. Δηλαδή ούτε αγώνες, ούτε προπονήσεις.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι διατεθειμένη να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να μην αναβληθεί το ματς και να μην ανακοπεί έτσι η ξέφρενη πορεία του στο φετινό πρωτάθλημα.  Υπάρχει το σενάριο το ματς να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο, με τον Άρη να έχει δηλώσει ως δεύτερη έδρα τα Ιωάννινα, ωστόσο το Σάββατο παίζει ο ΠΑΣ εντός έδρας. Η τελευταία εξέλιξη θέλει τους Θεσσαλονικείς να ζητούν από τη Super League το παιχνίδι να διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να μην υπάρξει αναβολή και πλέον το θέμα αφορά αν προβλέπεται αλλαγή έδρας σε τέτοια περίπτωση, ώστε να συζητηθεί το συγκεκριμένο αίτημα και να γίνει αποδεκτό. Όλα πλέον για τη διεξαγωγή του αγώνα είναι ανοιχτά και θα ξεκαθαρίσουν ίσως και σήμερα Τρίτη.

Κι αν τελικά ο Άρης φάει πόρτα κι από το Πανθεσσαλικό λόγω αύξησης κρουσμάτων στην περιοχή του Βόλου, υπάρχει και η λύση της αναζήτησης μέσω air bnb. Μόνο εκεί δεν έχει απευθυνθεί ακόμα η ΠΑΕ των κιτρινόμαυρων για να πραγματοποιηθεί τελικά ο αγώνας με την ΑΕΚ στην ώρα του. Κάποιοι βέβαια, λίγο περισσότερο κακόβουλοι από εμάς, θα λύναν τα χέρια του Θεόδωρου Καρυπίδη και θα είχαν ήδη έτοιμη την λύση. Στάδιο Καραισκάκη και ο αγώνας θα είναι σαν να γίνεται στο Βικελίδης, απλά χωρίς την οπτική επαφή των ταρατσών του Φαλήρου με το γήπεδο. Δεν υιοθετούμε παρόλα αυτά.

 

 

Best of internet