Quantcast

Διαγωνισμό «ποιός είναι πιο 10χρονο» κάνουν Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για τον GOAT του αθλήματος

Γύρνα στο σχολείο σου παιδάκι!

THE NEWSROOM

29 Οκτωβρίου 2020

Ένα προβοκατόρικο tweet από την Μπαρτσελόνα  αναφορικά με το ποιος είναι ο goat του ποδοσφαίρου, έγινε η αφορμή για ενα συνεχόμενο ντόμινο ανακοινώσεων των δύο ομάδων στα social media. Ο λόγος φυσικά για το αιώνιο δίπολο του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Μέσι και Ρονάλντο, οι οποίοι μάλλον εν τη αγνοία τους, βρέθηκαν σε ένα κύκλο αντιπαράθεσης σε χιουμοριστικά πάντα πλαίσια και τράβηξαν για άκομη μια φορά την προσοχή του κόσμου.

Οι μπλαουγκράνα λίγο πριν τον αγώνα με την Γηραιά Κυρία, αποφάσισαν να ‘πολώσουν’ το κλίμα, πυροδοτώντας την αιώνια κόντρα των 2 σταρ, με ένα βίντεο που δείχνει τον Λιόνελ Μέσι να σκοράρει απέναντι στην Γιουβέντους. Και σαν να μην έφτανε αυτό συμπλήρωσαν χαρακτηριστικά:  «Γεια σου Γιουβέντους. Ανυπομονούμε να δούμε στο γήπεδό σας τον GOAT», εννοώντας φυσικά ως κορυφαίο ever τον Αργεντίνο.

Μετά την λήξη του αγώνα και αφού η Μπαρτσελόνα επικράτησε με 0-2 στο Τορίνο έπειτα από τα γκολ των Ντεμπελέ και Μέσι, οι Καταλανοί έδωσαν συνέχεια στην καζούρα ανεβάζοντας εκ νεόυ φωτογραφία του Αργεντίνου γράφοντας: «Χαιρόμαστε που είδατε τον… GOAT στο γήπεδό σας» .

Όπως ήταν λογικό, οι Γιουβεντίνοι θορυβήθηκαν από τις συνεχόμενες ‘προκλήσεις’ των διαχειριστών των social της Μπαρτσελόνα και είπαν να απαντήσουν σε ανάλογο ύφος, καθιστώντας τους σαφές ότι ο σπουδαιότερος παίχτης βρίσκεται στο δικό τους ρόστερ και θα τους τον φέρουν στο Camp Nou να τον θαυμάσουν, όταν και θα πραγματοποιηθεί ο δεύτερος αγώνας μεταξύ τους. «Μάλλον ψάξατε σε λάθος λεξικό. Θα σας φέρουμε το σωστό στο Καμπ Νόου». Θυμίζουμε οτι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απουσίαζε από το χθεσινό παιχνίδι, αφού πριν λίγες μέρες βρέθηκε θετικός στον Covid 19.

Θα έλεγε κάποιος οτι τα tweet των δύο ομάδων, περισσότερο μοιάζουν με αναρτήσεις δεκάχρονων σε ελληνικές ανθυποσελίδες φίλων Μπαρτσελόνα και Ρεάλ, παρά με επίσημα χείλη ιθύνοντων της διοίκησης. Κι αν το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει να επιδείξει Κριστιάνο Ρονάλντο και Λίονελ Μέσι, ντρίμπλες και σομπρέρο, λαμπερά γήπεδα και γεμάτες κερκίδες, τουλάχιστον στις προβοκατόρικες και βιτριολικές ανακοινώσεις δεν μας φτάνει κανείς. Ρωτήστε κανάν Κούγια και κάναν Πανόπουλο να παίρνετε μαθήματα πως γίνεται ρε ντεμέκ Ευρωπαίοι.

Σουζάναααα!

Best of internet