Quantcast

Τέλος οι μεταγραφές για την ΑΕΚ, στο κανάλι Pontos TV κάνει το all in ο Τίγρης

Τρέμε Ιβάν και Βαγγέλα!

THE NEWSROOM

20 Οκτωβρίου 2020

Σάρκα και όστα φαίνεται να παίρνει το καινούριο τηλεοπτικό εγχείρημα του Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς με επιστολή που είδε το φως της δημοσιότητας, το νέο κανάλι Pontos Tv αναμένεται να βγει στον αέρα το 2021. Συγκεκριμένα η επιστολή αναφέρει:

Για πρώτη φορά, σχεδόν έναν αιώνα μετά τον Ξεριζωμό, γίνεται μια σοβαρή επαγγελματική προσπάθεια για τη δημιουργία ενός τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος θα είναι αφιερωμένος στην Ιστορία, τον Πολιτισμό, την Παράδοση και τη Γλώσσα του Ποντιακού Ελληνισμού

Παράλληλα, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘Ποντιακή γνώμη’, επιβεβαιώνεται ότι το κανάλι θα είναι στον αέρα μέσα στην επόμενη χρονιά:

Ο κύβος ερρίφθη! Εντός του 2021 αναμένεται να εκπέμψει ο τηλεοπτικός σταθμός ΠΟΝΤΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, με πρόγραμμα αμιγώς ποντιακό

Οι προετοιμασίες για το καινούριο πρότζεκτ συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς και το περιέχομενο του νέου καναλιού (θα εκπέμπει και διαδικτυακά) θα αφορά την εκμάθηση της ποντιακής διαλέκτου,των ποντιακών χορών και γενικότερα της ευρύτερης ποντιακής κουλτούρας. Στόχος του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να ενώσει πολιτισμικά την μεγάλη κοίνοτητα των Ποντίων στην Ελλάδα και να εμφυσήσει στους νεότερους που ενδεχομένως έχουν χάσει την επαφή με τις ρίζες τους, το ποντιακό φρόνημα.

 

Αυτή η εξέλιξη όπως ήταν αναμενόμενο ήχησε περίεργα στα αυτιά των οπαδών της ΑΕΚ, καθώς ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ της μοναχοκόρης της προσφυγιάς ανοίγει και τρίτο μέτωπο επένδυσης μετά την ανάμειξη στα διοικητικά της ΑΕΚ και το γήπεδο που με ανυπομονησία περιμένουν να ολοκληρωθεί. Μένει να δούμε τώρα αν η συνθήκη αυτή θα επηρεάσει το μεταγραφικό κομμάτι των κιτρινόμαυρων και αν θα συνεχίζουν να πορεύονται αγωνιστικά για τα έπομενα χρόνια με Μπακάκη και Σβάρνα στα μετόπισθεν.

 

 

Best of internet